Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua lansare Google. Ce a scos pe piata?

de Bianca Tila 07 Oct. 2022 768
Noua lansare Google. Ce a scos pe piata?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google a adus pe piata primul sau smartwatch. Aceasta decizie a fost luata in urma unor discutii lungi si contradictorii.

In prezent, produsul cu care Google a venit pe piata arata promitator, avand un potential mare de a deveni un succes, potrivit News.ro.
 
Compania a ales un cadran rotund de 41 mm pentru noul produs. De asemenea, ceasul cantareste numai 32 de grame, fara bratara. Google a optat pentru o nota mai eleganta, ceea ce nu ar fi pe placul tuturor.
 
Pixel Watch are o baterie de 294mAh, care promite o autonomie de 24 de ore. Acesta este dotat cu incarcator USB-C, ce ofera o incarcare completa in aproximativ 80 de minute.
 
In ceea ce priveste interiorul, smartwatch-ul se bazeaza pe cipul Exynos 9110, de la Samsung. Totusi, foloseste si un procesor secundar, Cortex M33, resposabil de optimizarea bateriei. In ceea ce priveste memoria RAM, aceasta ajunge la 2GB - lucru remarcabil pentru un smartwatch.
 
Pixel Watch beneficiaza de GPS, LTE si NFC pentru plati wireless. Ceasul inteligent poate masura pulsul si oxigenarea sangelui si integreaza mai multe dintre aplicatiile Google, de la Gmail si Calendar la Assistant si Maps cu functii de ghidare.
 
Functiile de sanatate si fitness au fost realizate de Fitbit.
 
Versiunea de baza a smartwatch-ului va costa 350 de dolari, in timp ce cea cu conexiune de date va fi cu 50 de dolari mai scumpa. Modelele vor fi disponibile incepand cu data de 13 octombrie.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: smartwatchpixel watchgoogle

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google lanseaza un nou Chromecast

de Bianca Tila
23 Sep 2022
Chromecast este cel mai nou stick de streaming cu care Google se poate lauda. Acesta este cel mai ieftin pe pana acum, potrivit News.ro....

Samsung: Al doilea jucator al pietei de smartwatch-uri

de Bianca Tila
15 Sep 2022
Samsung se bucura de o cota crescuta pe piata smartwatch-urilor datorita modelelor de anul trecut. In acest fel, compania se claseaza pe locul al...

Google Street View: Peste 220 miliarde de imagini 360 de grade din intreaga lume

de Bianca Tila
24 Mai 2022
Serviciul Street View de la Google implineste astazi 15 ani de la aparitie. Aceasta perioada este marcata de masini echipate cu camere. Acestea au...

Afaceri inestimabile: Google declara razboi diabetului

de Ilinca Dobrescu
19 Ian 2014
Reprezentanti ai Google au declarat ca sunt pe cale sa dezvolte o noua generatie de lentile de contact, produse care ar putea sustine lupta impotriva...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]