Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

(P) Cu 0% efort investit poti avea cei mai motivati angajati

de Idei de afaceri 22 Mai. 2017 3866
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ai un business pe care l-ai crescut de la 0 si o echipa pe care ai construit-o cu multe eforturi? Iti doresti ca angajatii tai sa-si mentina in timp acelasi nivel de entuziasm si implicare? Pentru a reusi acest lucru nu trebuie sa cauti solutii sofisticate si costisitoare. Up Romania iti ofera posibilitatea ca prin 0% efort investit sa ai 100% angajati motivati.

Astfel, parteneriatul cu Up Romania iti ofera acces la instrumente eficiente pentru implementarea unui sistem de beneficii usor de gestionat, cu nete avantaje fiscale pentru angajator si cu avantaje sociale si economice pentru salariati.
 
Oferind tichete de masa pe suport de hartie sau carduri de masa, vei beneficia de 0% taxe patronale si salariale. Prin prisma deducerilor fiscale, tichetele sau cardurile de masa vor produce economii la bugetul de cheltuieli de pana la aproximativ 40%, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani. Sumele acordate sub forma de tichete sau carduri de masa pot fi folosite intr-o retea diversificata de magazine, restaurante, fast-food-uri si companii de catering, iar pentru angajati acestea reprezinta o contributie substantiala la cresterea consumului de produse alimentare.
 
Vrei ca de Craciun, Paste, 8 Martie sau 1 Iunie sa fii un angajator generos si sa-ti premiezi angajatii? Atunci tichetele Cadhoc (tichete cadou) sunt alternativa moderna la cadourile clasice, dificil de gestionat. Este important de stiut ca acestea sunt scutite de contributii sociale obligatorii si de impozit, in limita unei sume de 150 de lei pentru fiecare persoana. De asemenea, tichetele Cadhoc sunt deductibile la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii. Acestea pot fi personalizate pentru fiecare angajat si ofera o mare libertate de alegere a cadoului mult dorit pentru cei care le primesc.
 
Te gandesti la o super surpriza pentru angajatii tai in preajma perioadelor de vacanta? Atunci este timpul sa iei in calcul si produsul vouchere de vacanta de la Up Romania care sunt scutite de contributiile angajatorului si angajatului – CAS, fond de sanatate, de somaj, asigurare de accidente etc. – facilitand o economie de aproximativ 32% la bugetul de prime de vacanta. Angajatii isi pot planifica concediile pe teritoriul Romaniei, iar serviciile turistice se achizitioneaza printr-o vasta retea de parteneri afiliati: hoteluri, pensiuni, unitati balneare, campinguri, agentii de turism.
 
Cu oricare dintre aceste instrumente, simplifici, motivezi, castigi si oferi o surpriza pentru cei mai implicati angajati ai tai! Indiferent de alegerea ta, Up Romania iti va oferi suport prin consultanta permanenta si servicii personalizate in functie de nevoile tale.  
 
Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.
 
Intra pe upromania.ro si comanda tichetele valorice de care ai nevoie!


 




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: up romaniatichete de masatichete cadouvouchere de vacanta

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]