Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prima masina Apple nu va fi complet autonoma

de Bianca Tila 07 Dec. 2022 529
Prima masina Apple nu va fi complet autonoma
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania americana isi reduce pretentiile in ceea ce priveste prima masina. Apple nu va aduce pe piata o masina complet autonoma, iar lansarea se lasa asteptata.

Apple isi numeste intern prima masina drept Project Titan. Compania se afla in plina dezvoltare, insa a mentionat ca masina nu va functiona complet autonom, asa cum dorea initial, potrivit surselor citate de Bloomberg.
 
Apple a trebuit sa-si reduca pretentiile din cauza limitarilor tehnologice actuale. In acest sens, compania se va multumi cu functionarea autonoma doar pe autostrada. Proiectul vizeaza ca in timpul in care masina ruleaza pe autostrada singura, soferul sa aiba posibilitatea de a se juca sau de a se uita la filme.
 
La iesirea de pe autostrada, soferul va fi nevoit sa preia controlul masinii de la sistemele automatizate. Masina companiei nu va putea conduce singura in orase sau cand conditiile meteo nu permit.
 
De asemenea, tehnologia autonoma disponibila pe autostrazi va fi lansata initial doar in Statele Unite. Ulterior, dupa mai multe teste, aceasta va fi integrata si in alte tari si teritorii.
 
In prezent, compania vrea sa-si lanseze prima masina in anul 2026 urmand sa coste 100.000 de dolari, potrivit surselor citate de Bloomberg.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: appleprima masina applemasina autonoma

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]