Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung majoreaza investitiile

de Bianca Tila 06 Iul. 2022 818
Samsung majoreaza investitiile
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Samsung Electronics intentioneaza sa investeasca 500 de milioane de dolari in Mexic. Aceasta masura vrea sa majoreze productia de electrocasnice, conform anuntului facut pe Twitter de ministrul de Externe, Marcelo Ebrard.

Investitia se va face in orasele Tijuana si Queretaro, a spus oficialul mexican dupa intalnirea cu directorul general al Samsung, Hang Jong-Hee, scrie Agerpres.
 
Samsung Electronics ar putea inregistra cel mai bun profit din 2018 in trimestrul doi din acest an. Acest fapt se intampla dupa ce majorarea cererii pentru cipuri de memorie a compensat vanzarile mai mici de smartphone-uri, au anuntat analistii Refinitiv SmartEstimate.
 
In ceea ce priveste profitul operational, se estimeaza ca va creste cu 15%, la 12.460 milioane de woni (11,2 miliarde de dolari), de la 12.570 miliarde de woni in T2 din 2021.
 
Profitul ar urma sa creasca si la divizia de cipuri cu un  avans de 49% la 10.300 miliarde de woni. Aceasta divizie este responsabila pentru aproximativ jumatate din profitul gigantului sud-coreean.
 
Park Sung-soon, analist la CAPE Investment&Securities, a apeciat firme precum Amazon, Microsoft, Google (Alphabet) si Meta in ceea ce priveste pespectivele cererii pe plan global pentru cipurile de memorie. De asemenea, businessurile ar urma sa faca achizitii pentru a face fata acestei cereri in crestere pentru servicii de cloud. Companiile nu au un stoc ridicat de cipuri, comparativ cu anul 2018, a precizat Park. 
 
Divizia de smartphone-uri a companiei afiseaza scaderi cu aproximativ 17%, conform estimarilor facute de specialisti. In T2 al acestui an, livrarile de telefoane mobile ar putea scadea pana la 61 - 68 milioane de unitati, de la 74 milioane in primele trei luni din 2022.
 
Samsung beneficiaza in continuare de cresterea traficului de Internet in perioada de pandemie de Covid-19. Aceasta a sporit cererea pentru cipuri de memorie pentru servere si calculatoare personale, avand in vedere ca tot mai multi oameni lucreaza de acasa.
 
Deficitul de semiconductori pe plan global a fost declansat de achizitionarea masiva a consumatorilor de produse electronice de consum. In prezent, Samsung ocupa primul loc din lume la productia de cipuri de memorie si de smartphone-uri.
 

Samsung

 
Compania ce inconjoara lumea a fost fondata in anul 1938 si si-a inceput activitatea ca un mic magazin de produse alimentare. In 1970 s-a lansat pe piata electrocasnicelor, primul produs fiind un televizor alb-negru de 12 inch.
 
Samsung a creat primul telefon de masina in 1986, continuand de atunci sa se dezvolte catre aria de telecomunicatii.
 
Numele brand-ului consta in doua cuvinte, Sam care inseamna trei si Sung care inseamna stele. Fondatorul a ales acest nume din dorinta de a construi o companie puternica si nemuritoare precum stelele.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: samsunginvestitiisamsung electronics

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Samsung: Al doilea jucator al pietei de smartwatch-uri

de Bianca Tila
15 Sep 2022
Samsung se bucura de o cota crescuta pe piata smartwatch-urilor datorita modelelor de anul trecut. In acest fel, compania se claseaza pe locul al...

O afacere cu investitii minore ce aduce castiguri frumoase - bunul meserias

de Stanciu Ioana
13 Ian 2016
In Romania se construieste destul de mult, se fac permanent reamenajari de case si sedii de firme iar, materialele destinate amenajarii interioarelor...

Investitiile in aceasta afacere au devenit mai profitabile decat cele in aur, petrol sau actiuni

de Stefania Tanase
03 Sep 2015
In prezent se cumpara teren viticol in Romania si exista multi investitori interesati de aceasta afacere. De ce? Vinul se bucura de o lunga si...

Un business fara investitii initiale - servicii pentru notariate

de Dragos Craciun
08 Apr 2015
Premisele afacerii: O astfel de firma ofera servicii de curierat si arhivare notariatelor cu foarte multi clienti. De asemenea, se ocupa de obtinerea...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]