Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tesla are probleme la software. Mii de vehicule sunt rechemate in service

de Bianca Tila 04 Iul. 2022 781
Tesla are probleme la software. Mii de vehicule sunt rechemate in service
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Peste 59.000 de vehicule Tesla la nivel mondial prezinta probleme la software. Acesta afecteaza sistemul de eCall destinat apelurilor de urgenta.

Modelele Tesla Y si 3 sunt rechemate la service la insistentele Agentiei pentru traficul rutier din Germania din cauza unei defectiuni la sistemul automat destinat apelurilor de urgenta. Aceasta problema afecteaza aproximativ 59.000 de vehicule la nivel global.
 
Problema software-ului a cauzat o defectiune la eCall, anunta KBA pe site-ul sau. Sistemul este conceput pentru contactarea automata a personalului de interventie in cazul unui accident grav.
 
"Radiodifuzorul regional german Rundfunk Berlin-Brandenburg, care deserveste regiunea care gazduieste fabrica unde este produs modelul Y si unitatea de productie de baterii de langa Berlin, a relatat pentru prima data despre aceasta rechemare sambata", scrie Bursa.
 
De asemenea, s-au declarat 59.129 de vehicule afectate la nivel global, insa numarul celor inmatriculate in Germania nu a fost precizat. 
 
Elon Musk se confruta cu probleme suplimentare, dupa ce Tesla a raportat sambata ca a livrat cu 17,9% mai putine vehicule electrice in al doilea trimestru comparativ cu T1. Cauza acestei scaderi consta in restrictiile impuse de China legate de Covid-19 asupra lantului de productie si aprovizionare.
 
Noile fabrici Tesla din Texas si Berlin pierd sume importante, in timp ce compania incearca sa ridice productia. Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi din SUA si-a actualizat investigatia pentru 830.000 de vehicule Tesla, referitoare la sistemul de asistenta pentru sofer Autopilot.
 

Tesla

Tesla este o companie multinationala americana de automobile si energie curata. Aceasta a fost fondata in anul 2003 si a primit o atentie deosebita la lansarea primului model de masina sport 100%.
 
Compania este una dintre cele mai valoroase companii din lume, avand o capitalizare de piata de peste 760 de miliarde de dolari. 
 
In 2020, Tesla s-a bucurat de un succes enorm, avand cele mai multe vanzari la nivel mondial de vehicule electrice cu baterie si vehicule electrice cu priza. Astfel, compania a reusit sa obtina 23% din piata de baterii electrice si 16% din piata de masini hybrid plug-in.
 
Compania dezvolta cu ajutorul filialei sale, Tesla Eneregy, sisteme fotovoltaice in Statele Unite. De asemenea, Tesla Energy este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de sisteme de stocare a energiei din baterii.
 
In prezent, Tesla construieste vehicule exclusiv electrice, produse de stocare si generare a energiei curate si mult mai accesibile. De asemenea, compania este de parere ca pe masura ce lumea se va baza pe combustibilii fosili, lucrurile se vor imbunatatii si se vor indrepta catre un viitor cu emisii zero.
 
Compania incearca sa construiasca un viitor usor, astfel aduce pe piata diverse variante de vehicule electrice la preturi accesibile.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: teslaelon muskprobleme software

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]