Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 avantaje ale unei afaceri cu cosmetice naturale

de Alina Constantinescu 07 Iul. 2020 7697
3.86 din 22 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Romanii se documenteaza din ce in ce mai mult cu privire la importanta ingrijirii pielii, fiind tot mai atenti la ingredientele folosite in produsele cosmetice. Acestia se orienteaza catre produsele naturale, fara conservanti sau alte substante care sa dauneze pielii.

Potrivit expertilor KeysFin, piata romaneasca inca nu si-a atins potentialul maxim, daca este sa ne raportam la pietele dezvoltate. In Romania, potrivit unor statistici realizate de jucatorii din domeniu, consumul de produse cosmetice si de parfumerie este de aprox. 40 de euro / anual / persoana, in conditiile in care in Franta este de 4-5 ori mai mare.

Producatorii autohtoni au avansat semnificativ in ultimii ani, profitand de noile tendinte eco, de interesul tot mai mare al romanilor pentru produse naturale, de calitate.

O afacere cu produse cosmetice 100% naturale este una sigura si profitabila. Ea prezinta urmatoarele avantaje:

1. Pe produsele de ingrijire 100% naturale te poti baza pentru ca sunt facute chiar de mana ta, in interiorul locuintei tale, stiind concret ce ingrediente folosesti.

2. Produsele nu prezinta riscuri asupra sanatatii.

3. Piata acestor produse este intr-o continua crestere, deoarece din ce in ce mai multe persoane se reorienteaza catre acestea, refuzand produsele cosmetice artificiale, facute din tot felul de chimicale, ce pot avea efecte negative asupra pielii si sanatatii, in general.

Piata de desfacere cuprinde de la targuri si expozitii cu vanzare pana la magazine online sau traditionale specializate strict pe produse de ingrijire naturale.

4. O afacere cu produse homemade 100% naturale se demareaza usor, intai produci pentru familie, pentru prietenii si vecinii tai, apoi, dupa ce capeti experienta, te extinzi. Produsele bio sunt vazute ca niste produse de lux, de calitate si sigure, de aceea toata lumea vrea sa se rasfete cu ele.

Pentru a porni o astfel de afacere ai nevoie de: un cantar digital, un mixer cosmetic, termometru digital, set profesional de dozare, vase si ustensile, spatule, benzi indicatoare de PH, recipiente pentru depozitare si vanzare.

Ce produse poti realiza:

* creme demachiante;
* lotiuni de fata si corp;
* creme de zi;
* lapte pentru fata si corp;
* geluri calmante dupa ras sau epilat;
* sampoane pentru diferite tipuri de par;
* apa de parfum;
* sapunuri naturale.

„Piata va evolua, inerent, catre un mix de vanzari similar celui din Occident. Vom asista la cresterea ponderii produselor cosmetice destinate ingrijirii tenului. Cat de repede se va intampla acest lucru tine in primul rand de puterea de cumparare si apoi de modificarea obiceiurilor de consum, ca urmare a mediatizarii produselor respective”, mai afirma analistii de la KeysFin.


Tags: afaceru cu cosmeticecosmetice biocosmetice naturale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.86 din 5 - 22 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]