Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri cu bani putini, in 2014!

de Matei Antonescu 18 Apr. 2014 5653
3.58 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Descoperim un apetit consistent pentru idei de afaceri mici, valorificabile cu bani putini in 2014, in randul romanilor si strainilor. Si este total natural, dat fiind situatia economica prezenta si faptul ca toti ne dorim sa ne construim ceva al nostru, un mic proiect care sa creasca vazand cu ochii, un proiect care sa ne aduca satisfactii numeroase de-a lungul timpului.

Iata 4 idei de afaceri cu bani putini in 2014:

1. Agentie de copywriting - Idei de afaceri cu bani putini in 2014.
Este o nisa perfecta si care merita atacata din plin in prezent. Din ce in ce mai multi antreprenori mizeaza pe campanii de marketing care sa le asigure succes in aducerea produselor si serviciilor in cadrul audientei-tinta, cu rezultate consistente.

Din fericire, aici intalnim copywriterii, profesionistii care pot realiza mesaje de promovare care sa se converteasca in incasari cat mai mari.

O agentie de copywriting poate fi lansata cu un capital de minim 20.000 de euro si chiar mai putin daca aveti de gand sa porniti de jos, cu resurse reduse si cu un numar mic de profesionisti. Expansiunea se va petrece in timp, cu sprijin din partea incasarilor prezente.

2. Carte de retete culinare cu nisa strategica. Ganditi-va la categoriile de consumatori care au nevoie de un stil alimentar specific: persoanele care sufera de diabet, persoanele diagnosticate cu alte boli si afectiuni, persoanele care sufera de intoleranta la gluten sau persoanele care doresc sa slabeasca sanatos, vegetarienii si veganii. Sunt doar cateva exemple de audiente-tinta carora puteti sa va adresati prin intermediul unei carti de retete culinare.

3. Agentie de consultanta financiara. Nici la capitolul expertiza financiara nu stam foarte bine, in majoritatea cazurilor. Asa se face ca numeroase afaceri ajung la faliment din cauza ca nu sunt conduse de profesionisti cu experienta in domeniu. Aici intervin profesionistii care pot trage o afacere la liman si apoi o pot urca pe culmile profitabilitatii.

O agentie de consultanta financiara poate fi dezvoltata cu minim 15.000 de euro.

4. Organizator de evenimente speciale de anvergura redusa. Un botez, o nunta restransa, o petrecere de divort... Iata doar trei nise pe care va puteti specializa si pe care le puteti ataca si cand aveti bani putini la dispozitie. Nu uitati faptul ca cel mai mult conteaza experienta profesionistului care organizeaza evenimentele si politica de preturi. Daca exista sincronizare intre aceste doua aspecte, sansele de succes si de dezvoltare sunt mereu mari.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: idei de afaceri cu bani putiniafaceri cu bani putiniidei de afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.58 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

4 afaceri cu bani putini pe care sa le incepi in 2016

de Alina Constantinescu
02 Nov 2016
Demararea unei afaceri mici iti asigura flexibilitate, siguranta si independenta financiara. Cu pasiune, implicare, ambitie, creativitate, cele patru...

3 idei de afaceri mici pentru femei casnice

de Afacerilacheie.net
06 Mar 2015
Multe femei casnice, si nu numai, sunt interesate de idei de afaceri mici, in special activitati ce pot fi desfasurate la domiciliu. Desigur, nu...

5 idei de afaceri mici, accesibile oricui

de Cosmin Enescu
26 Nov 2014
Cand spunem "accesibile oricui" ne referim la accesibilitate din punct de vedere financiar. Totusi, pentru a demara o afacere care presupune...

38 de idei de afaceri mici pentru 2013

de Matei Antonescu
09 Ian 2013
Multi romani vor continua sa mizeze si in 2013 pe acele idei de afaceri mici si cu bani putini, idei care sa ne ceara eforturi cat mai reduse si care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]