Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri simple si profitabile

de Alina Constantinescu 16 Nov. 2016 12480
4.19 din 74 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa lucreze pe cont propriu, de la domiciu. Un plan bine pus la punct este calea sigura spre succes. Daca iti doresti sa castigi bani in plus, iata ce afaceri poti sa incepi:

1. Lumanari decorative

Adoram lumanarile decorative pentru ca ne infrumuseteaza locuintele, birourile, pentru ca ne relaxeaza si ne ofera o senzatie de armonie deplina. Mai mult decat bani si timp, investim resurse precum: energie, creativitate, originalitate.

Putem realiza lumanari decorative la domiciliul personal, dupa terminarea programului de lucru, in timpul liber, in concediu, in apropierea sarbatorilor mai importante.

2. Firma de catering

Din ce in ce mai multe companii, organizatii, scoli, gradinite, after-school-uri si nu numai, se orienteaza catre serviciile oferite de firmele de catering.

Ia legatura cu autoritatile locale si obtine toate avizele de care este nevoie in orasul tau pentru o firma de catering. Apoi, incearca sa te promovezi, pentru a te asigura ca oamenii au aflat de tine si vor comanda ceea ce gatesti. Daca nu ai un buget alocat pentru pliante, flyere sau brosuri, fa-ti reclama online, printr-un website/blog sau prin social media.

3. Bijuterii handmade

Produsele handmade au captat atentia publicului deoarece sunt originale si inedite. Clientii sunt dispusi sa achizitioneze astfel de produse unicat deoarece doresc sa iasa in evidenta sau sa isi exprime personalitatea intr-un mod deosebit.
Daca ai ambitie si determinare, cu siguranta nu vei avea decat de castigat de pe urma unei astfel de afaceri!

4. Meditatii online

Meditatiile oferite online devin din ce in ce mai populare, datorita nivelului ridicat de comoditate oferit clientilor. Daca esti specializat intr-un anumit domeniu, poti oferi astfel de meditatii, stabilind de comun acord cu clientul orele si zilele de lucru.

Imparte flyere prin preajma liceelor si a facultatilor si foloseste-te in mod intens de mijloacele de promovare online, intrucat acestea sunt cele mai eficiente.



Tags: afaceri simpleafaceri profitabileidei de afaceri simpleafaceri cu bani putini

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.19 din 5 - 74 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]