Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 afaceri care te scot din criza, cu ghiduri orientative la pachet!

de Ilinca Dobrescu 28 Mai. 2013 3517
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce s-ar intelege din titlul acestui articol? Unii ar intelege ca un ghid orientativ te scoate din criza! Si tare bine s-ar intelege fiindca noi avem ghidurile orientative care sa va scoata din criza.

Sunt ghiduri realizate de oameni care cunosc domeniile de referinta in cadrul carora dorim sa ne dezvoltam afacerile! Sunt ghiduri in care s-au colectat informatii valoroase, informatii de care tu sa tii cont pentru a-ti investi bani in mod inteligent!

Si daca sunteti in cautarea unei idei de afaceri, cu siguranta stiti ca le gasiti peste tot, pretutindeni unde priviti. De aceea, noi va oferim mai mult de atat. Va oferim si colectiile de informatii care sa va ajute sa treceti de la stadiul de idee de afacere, la stadiul de afacere deja demarata si gata sa intre pe plus!

Iata ce afaceri va recomandam in 2013, 6 afaceri care va scot din criza, mai rapid decat v-ati imaginat:

1. Covrigarie
- 10.000 € la fiecare 30 de zile! Iata o afacere pe care multi romani ar vrea sa o demareze. Interesul este mare pentru ca pe timp de criza si nu numai, covrigul este si mic dejun, poate fi si pranz sau chiar cina! De la mic la mare, de la copii, la adulti, de la cei cu venituri mici si pana la cei cu venituri imense, covrigul este o gustare delicioasa!

2. Amenajari interioare pentru birouri si locuinte. Iata afacerea care se potriveste perfect celor pasionati de activitatea de baza! Si discutam despre una dintre cele mai profitabile oportunitati de afaceri pentru 2013, chiar si pe timp de criza.

3. Magazin online - sau cum sa castigi muncind de acasa. Este cea mai simpla afacere posibila! Nu ai nevoie de sediu, angajati, depozite sau masini.

4. Shaormerie – o afacere profitabila pe timp de criza! O shaormerie este azi una dintre cele mai profitabile afaceri. Piata este intr-o continua dezvoltare. O confirma statisticiile care ne demonstreaza ca romanii sunt mari consumatori ai acestui produs.

Si nu trebuie sa pornim de la ideea ca este un produs nesanatos. Cu ingredientele de rigoare si atentie din partea noastra, shaorma pe care o realizeaza bucatarii nostri poate fi chiar sanatoasa, poate chiar si dietetica. Cine stie, poate realizam o noua nisa in cadrul acestei industrii ce are nevoie de o gura de aer proaspat!

5. Afaceri cu ciuperci – cum sa faci bani atunci cand nu ai spatiu. Din ce in ce mai multa lume vrea sa manance sanatos. Din ce in ce mai multa lume tine post sau prefera dieta vegetariana, iar cu ciuperci avem alegerea perfecta si delicioasa. Dintre toate culturile, cea cu ciuperci aduce cel mai mare randament pe metru patrat. La o cultura intensiva de ciuperci se obtin 5-6 recolte pe an!

6. Confectionarea de lumanari decorative reprezinta o activitate pe care o putem intreprinde de acasa, cu investitii banesti moderate sau chiar foarte reduse. Putem incepe prin a produce pentru noi, pentru uz personal. In timp, ne largim productia si reusim sa punem pe picioare o afacere cu multiple oportunitati de dezvoltare!

Mult succes si afaceri profitabile!


Tags: afaceriidei de afaceriidei afaceriafaceri crizaafaceri de criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]