Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca

61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Andreea Szasz si-a dorit dintotdeauna sa aiba propria afacere. Acest vis i s-a implinit in urma cu 2 ani. "Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare," afirma antreprenoarea.

Tanara de 26 de ani a renuntat la jobul sau de consilier, pentru a se putea implica 100% in afacerea familiei, restaurantul "La 3 Magari", din Bucuresti. Andreea Szasz a oferit un interviu in exclusivitate pentru stiri.acasa.ro in care dezvaluie “retetele” la care apeleaza pentru a avea mereu clienti, vorbeste despre obiceiurile alimentare ale romanilor, cat costa meniul de Craciun si de Revelion...

Iata un fragment din interviu!

Reporter: Visul multora este sa aiba un restaurant... Cat este de greu sa pui in practica un astfel de vis? De unde a pornit ideea?

Andreea Szasz: Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare! Suntem niste gurmanzi si ne simtim bine la masa! De aici, ne-am gandit sa investim intr-o astfel de afacere, pentru ca oamenii vor sta tot timpul la masa! Cat este de greu? Aici depinde de mai multi factori, cel mai important fiind cel financiar.

Cat poti investi. Noi am avut pamantul pe care am construit acest restaurant, este locul unde pe vremuri a stat popasul La 3 Magari, de aici pastrand si numele! La inceput am vrut ceva mai restrans, ca o cantina, dar pe parcursul discutiilor cu arhitectul ne-am tot schimbat planurile si am ajuns la ce este azi restaurant La 3 Magari! A durat un an pana am deschis pentru ca ne-am dorit sa construim ceva durabil, sa devina in timp un loc cu traditie!

Reporter: Ce oferte de sarbatori aveti?

Andreea Szasz: La 3 Magari, de Craciun am pregatit un meniu bogat traditional romanesc si spectacol cu muzica romaneasca, folclor, lautareasca si colinde la pretul de 165 lei de persoana, iar de Revelion pentru o seara cu meniu mai complex si artisti cunoscuti - 380 lei de persoana. Imi astept atat clientii casei, cat si pe cei care ne viziteaza pentru prima data intr-un decor de sarbatoare.

Sursa: http://stiri.acasa.ro
Detalii: www.latreimagari.ro



Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: afacereafaceriretetela 3 magarirestaurantbucatarie romaneasca

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]