Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
A imbinat ideea de business cu una dintre marile sale pasiuni: bucataria romaneasca
Andreea Szasz si-a dorit dintotdeauna sa aiba propria afacere. Acest vis i s-a implinit in urma cu 2 ani. "Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare," afirma antreprenoarea.
Tanara de 26 de ani a renuntat la jobul sau de consilier, pentru a se putea implica 100% in afacerea familiei, restaurantul "La 3 Magari", din Bucuresti. Andreea Szasz a oferit un interviu in exclusivitate pentru stiri.acasa.ro in care dezvaluie “retetele” la care apeleaza pentru a avea mereu clienti, vorbeste despre obiceiurile alimentare ale romanilor, cat costa meniul de Craciun si de Revelion...Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cultura castravetelui anti-diabet
Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Iata un fragment din interviu!
Reporter: Visul multora este sa aiba un restaurant... Cat este de greu sa pui in practica un astfel de vis? De unde a pornit ideea?
Andreea Szasz: Ideea de a deschide un restaurant a venit din pasiunea mea si a tatalui meu pentru mancare! Suntem niste gurmanzi si ne simtim bine la masa! De aici, ne-am gandit sa investim intr-o astfel de afacere, pentru ca oamenii vor sta tot timpul la masa! Cat este de greu? Aici depinde de mai multi factori, cel mai important fiind cel financiar.
Cat poti investi. Noi am avut pamantul pe care am construit acest restaurant, este locul unde pe vremuri a stat popasul La 3 Magari, de aici pastrand si numele! La inceput am vrut ceva mai restrans, ca o cantina, dar pe parcursul discutiilor cu arhitectul ne-am tot schimbat planurile si am ajuns la ce este azi restaurant La 3 Magari! A durat un an pana am deschis pentru ca ne-am dorit sa construim ceva durabil, sa devina in timp un loc cu traditie!
Reporter: Ce oferte de sarbatori aveti?
Andreea Szasz: La 3 Magari, de Craciun am pregatit un meniu bogat traditional romanesc si spectacol cu muzica romaneasca, folclor, lautareasca si colinde la pretul de 165 lei de persoana, iar de Revelion pentru o seara cu meniu mai complex si artisti cunoscuti - 380 lei de persoana. Imi astept atat clientii casei, cat si pe cei care ne viziteaza pentru prima data intr-un decor de sarbatoare.
Sursa: http://stiri.acasa.ro
Detalii: www.latreimagari.ro
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.
Articole conexe
Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral
de Idei de afaceriMasinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila
de Florin AmarieiProfita de un motor verificat pentru afacerea ta online!
de Florin AmarieiSalvarea mediului inconjurator poate fi o afacere
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit