Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacere profitabila si de viitor: cosmetice naturale fabricate in Franta. Povestea La Maison du Savon de Marseille

de Alina Constantinescu 15 Ian. 2018 4729
4.34 din 16 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Succesul apartine intotdeauna oamenilor curajosi si vizionari. Iata un exemplu de succes care arata ca o doza de curaj, o idee originala si determinarea pot fi ingredientele unei afaceri profitabile: La Maison du Savon de Marseille. In prezent, pe langa numeroasele magazine existente in Paris si in restul Frantei, marca este prezenta si in Romania, Italia, Spania, Belgia, Anglia, Oslo, Tokyo, Taipei, Hong Kong, Bangkok.

Sudul Frantei, mai exact regiunea Provence, este locul unde incepe povestea produselor La Maison du Savon de Marseille. Sapunul traditional de Marsillia este recunoscut pentru proprietatile sale benefice pentru frumusetea si sanatatea pielii.

La Maison du Savon de Marseille produce o gama diversa de cosmetice naturale, fiind lider pe piata de profil cu peste 250 de sapunuri parfumate, fabricate in Grasse, capitala parfumurilor frantuzesti.

Autenticitatea este cuvantul cheie al produselor si ceea ce confera un concept de brand definitoriu. Produsele de ingrijire zilnica pot fi folosite de catre toata familia, sunt naturale si au la baza uleiuri esentiale de argan, lavanda, fruct de dafin, floare de cires, fruct de cactus, unt de Shea – ceea ce asigura o ingrijire optima pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille a deschis in anul 2014, in Italia, prima retea de francize si gratie dezvoltarii sale rapide din ultimii ani, produsele sunt acum in peste 500 de farmacii si magazine naturiste din toata lumea. Afacerea este intr-o continua dezvoltare, numara astazi 18 magazine in Franta si peste 200 de alte puncte de vanzare in Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.

Iata unde sunt fabricate sapunurile si cosmeticele naturale: sapunuri lichide pe baza de lavanda – Sault, cosmetice si geluri de dus- Peyruis, sapunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio – Valensole, cuburi si felii de sapun traditional – Marsilia, sapunuri si cosmetice pe baza de lapte de magarita si unt de Shea – Aubagne, parfumuri – Grasse.

In Romania, primul magazin - unul dintre cele peste 200 de magazine din toata lumea - a fost deschis in anul 2016, la Cluj-Napoca.

Roxana Niculae, fosta profesoara in Constanta, si sotul ei Adrian Niculae detin impreuna in Romania franciza producatorului francez de sapunuri. In primele zece luni ale anului 2017 au vandut sapunuri in valoare de 65.000 de euro.

„Businessul a inceput in 2016, ca o mica afacere de familie, prin deschiderea unui magazin de reprezentanta in Cluj-Napoca. Ulterior, am dobandit statutul de reprezentant al producatorului, unic distribuitor. Avem trei angajati si produsele sunt si pe raftul unor farmacii si magazine naturiste din tara”, spune Roxana Niculae pentru zf.ro.


Surse: comunicatedepresa.ro, zf.ro


Tags: afacere cu cosmeticecosmetice naturalesapunuri naturalecosmetice biosapun marseille

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.34 din 5 - 16 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]