Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea anului 2017: restaurant raw vegan

39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Stilul de viata raw vegan a castigat tot mai multi adepti printre romani, de aceea in Bucuresti s-au deschis restaurante de acest fel. Unul dintre ele se numeste Barca. Antreprenorii care isi construiesc afaceri axate pe mancarea raw vegana mizeaza pe un public aparte, preocupat de un stil de viata sanatos.

De profesie marinar, Cristian Filip a fost printre primii initiatori ai curentului raw vegan din Bucuresti. Filip a renuntat la profesia sa pentru a-si incerca norocul in afaceri.

Confuntat cu probleme grave de sanatate, antreprenorul a inceput sa citeasca si sa se documenteze despre alimentatia sanatoasa, si astfel i-a venit ideea deschiderii unui restaurant raw vegan. Asa a inceput povestea Barca, de la nevoia de alimente sanatoase si de la dorinta de a-i ajuta pe cei care au probleme de sanatate sau pur si simplu isi doresc sa isi mentina sanatatea. Antreprenorul spune ca la inceput a fost foarte dificil, deoarece lumea nu era familiarizata cu acest trend, noteaza businessmagazin.ro.

Tendinta oamenilor de a manca raw vegan tine de cultura fiecaruia, de informatiile primite si de atentia din ce in ce mai mare la alimentatie. La restaurantul Barca se servesc preparate cu ingrediente sanatoase si in combinatii inedite. Din dorinta de manca sanatos, de a mentine greutatea la limite normale, de a avea mai multa energie in timpul zilei, tot mai multi clienti ii trec pragul.

"La Barca gasesti cel mai divers meniu raw vegan din Bucuresti! Fie ca ai ales deja o alimentatie sanatoasa, fie ca doresti sa experimentezi bucataria raw vegan sau vegetariana, diversitatea meniului este esentiala atat din perspectiva elementelor nutritive, cat si din perspectiva combinatiilor de gusturi si arome. Menite sa iti ofere hrana vie, dar si sa stimuleze simturile, preparatele din meniul Barca demonstreza ca stilul raw vegan / vegetarian nu este nici pe departe plictisitor.", se arata pe site-ul restaurantbarca.ro.

Avantaje ale mancarii raw vegan:

- o piele fina si catifelata;

-  incetinirea procesului de imbatranire;

- energie, putere, claritate mentala, stare de bine, liniste interioara;

- imbunatatirea digestiei si intarirea imunitatii;

- slabirea, ca urmare a continutului ridicat de fibre si a hidratarii organismului prin continutul de alimente nepreparate termic;

- scaderea colesterolului si a riscului de a dezvolta boli coronariene.



Tags: restaurant raw veganmancare raw veganafacere profitabilaafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]