Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri agricole profitabile: Kiwi, migdale, smochini, lavanda!

de Matei Antonescu 21 Aug. 2013 3608
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lavanda, migdale, kiwi, goji, smochine, curmale, andive... Iata o serie larga de plante exotice pe care le putem cultiva si in Romania. Si investitiile banesti se vor amortiza exceptional de repede.

In mod clar, putem produce si in Romania, la scara larga, fructe si legume care vin acum in containere, din tarile calde. Am putea sa avem o plantatie proprie de armurariu, de mac alb, de curmale sau de migdale? Desigur!

Solutia pe care v-o propunem este Ghidul despre culturile de plante exotice in Romania! Aceasta lucrare va ofera toate informatiile necesare despre cultura si ingrijirea plantatiilor, despre investitii si profit, cheltuieli, teren, utilaje necesare si nu numai,

Aflati informatiile specifice referitoare la fiecare tip de planta, care sunt sfaturile referitoare la managementul si marketingul afacerii, care sunt adresele care va vor fi cele mai utile: furnizori, distributie, comercializare. Per total, aveti informatii si date esentiale pentru a demara aceste afaceri agricole cu sanse maxime de profitabilitate!

De asemenea, ghidul de fata va ofera acces deplin la cele mai interesante interviuri cu intreprinzatori care au reusit sa faca bani in acest domeniu.

La final, va recomandam sa investiti in afaceri in agricultura, insa in mod inteligent, in acele afaceri agricole ce detin potential urias. Poate ca solutia nu este sa cultivati aceleasi plante ca si bunicii si strabunicii vostri. Poate ca este timpul sa veniti cu idei noi. Special pentru cei care cauta sa isi eficientizeze timpul, noi venim cu ideile de afaceri si cu know-how-ul. Va mai ramane sa parcurgeti lucrarea, sa va familiarizati cu toate culturile prezentate, sa alegeti culturile dorite si apoi sa urmati indicatiile oferite de cei cu experienta in domeniu.

Nu uitati faptul ca aveti posibilitatea sa demarati aceste afaceri cu investitie initiala mica. Puteti sa incepeti aceste afaceri agricole profitabile cu un singur hectar. Testati, analizati situatia si apoi puteti sa intrati cu toata forta in agricultura exotica dezvoltata in Romania.

Lucrarea Colectia Afaceri Profitabile: Culturi exotice aclimatizate in Romania va ofera posibilitatea sa incepeti o afacere cu smochini, kiwi, bame, andive, migdale, curmale, mac alb, goji, lavanda, armurariu si nu numai!


Detalii mai multe va sunt oferite aici >>>> Lucrarea Colectia Afaceri Profitabile: Culturi exotice aclimatizate in Romania >>>>



Tags: culturi exoticeafaceri agricole noiafaceri agricole exoticeafaceri agricole in romaniaafaceri agricole profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]