Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Afaceri banoase: Cum sa iti deschizi propria ta ... ciocolaterie in cinci pasi!
Ciocolata ... iata un produs care ne mentine atentia activa in orice moment al zilei. In acelasi timp, ciocolata ne pasioneaza si devine un produs aflat in atentia nutritionistilor si medicilor din ce in ce mai des. Pentru cei care nu detin doar pasiune pentru consumul acestui produs ci si pentru mediul business, iata reteta catre un start-up cat mai lin!
1. Stabilim clar ce produse dorim sa oferim, daca dorim sa realizam produse pe comanda, cu personalizare sau doar productie standard. Stabilim si cui ne adresam, ce competitori detinem in mediul de afaceri, in ce directie avem de gand sa ne dezvoltam, ce capital ne-ar fi de ajuns pentru a pune afacerea pe picioare si pentru a o sustine.Afacere la cheie cu flori in ghiveci
Propriul meu plan de afaceri
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
De asemenea, trebuie sa stabilim si daca ne vom conduce activitatea de acasa sau dintr-o locatie speciala. Desigur, in cazul in care ne dorim o mica afacere, domiciliul personal poate fi locatia ideala. Ciocolateria poate fi condusa cu succes si de acasa, mai ales cand avem de gand sa onoram mici comenzi si catre clienti fideli.
Mai mult, trebuie sa stim ce autorizatii ne sunt necesare, ce legislatie trebuie sa respectam pentru a ne conduce activitatea in completa legalitate.
Toate aceste detalii ne vor folosi la urmatorul pas...
2. Proiectam un plan de afaceri care sa ne ajute sa punem afacerea pe picioare cat mai corect, mai eficient, cu bani putini, mai rapid si mai simplu.
3. Incepem sa utilam locatia aleasa cu echipamentele necesare, cu instrumentele utile si cu materia prima de stoc de inceput. Nu uitati ca un factor decisiv pentru succesul acestei afaceri este reprezentat de maniera in care procedam cand identificam furnizorii de produse si de echipament. Nu uitati sa negociati ce se poate negocia si sa cautati oferte, reduceri si promotii, sa mai imprumutati cand se poate si sa nu va feriti de SH cand exista posibilitatea.
4. Incepem sa scoatem o productie de inceput si testam produsele finale. Aflati parerile celor care va testeaza produsele si efectuati modificari daca sunt necesare, atat la produse cat si la ... politica de preturi.
5. Lansam afacerea si avem mare grija la promovare. Nu uitati faptul ca puteti miza pe social media pentru a raspandi vorba, pentru a va face produsele si serviciile cunoscute.
Mult succes!
sursa foto: www.sxc.hu
Articole conexe
Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral
de Idei de afaceriMasinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila
de Florin AmarieiProfita de un motor verificat pentru afacerea ta online!
de Florin AmarieiSalvarea mediului inconjurator poate fi o afacere
de Florin AmarieiAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit