Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri de exceptie - ferma animalelor pentru copii

de Zenobia Badescu 07 Nov. 2012 6293
3.92 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma Animalelor este cunoscuta multor bucuresteni si nu numai, fiind foarte indragita in special de copii. Nu sunt vorbe mari ci realitate. In luna octombrie am fost acolo si am vazut cu ochii mei ce mulţime de vizitatori de toate varstele roiesc pe langa tarcurile cu animale, prin foisoare si alte locuri amenajate cu toata dragoastea pentru natura si oameni.

"Gata, stiu! Aici venim in fiecare week-end", spune entuziasmat un tatic, vadit multumit de primele impresii si de reactiile pozitive ale pustiului care paseste alene langa el. Pustiul s-a plimbat cu poneiul, a mangaiat si a hranit caprita si porcul, a auzit cum face rata, cocosul si magarul, a ramas mut de uimire in fata maretiei strutilor, a bivolilor si a frumosilor pauni, a urmarit o familie de arici si cativa porcusori de Guineea, s-a fotografiat cu iepurasii si manzul, s-a zbenguit pe gazon impreuna cu altii copii. Si ar fi putut face inca multe alte lucruri dar ramane pe saptamana viitoare.

Pe langa faptul ca aici te asteapta o multime de animale mai mari sau mai mici de diverse rase si tot felul de pasari (pe unele le-am mentionat deja), poti sa te dai cu tiroliana, sa-ti consumi energia la Jumping Pillow (unica in Romania -100 de metri patrati), sa desenezi, sa te joci cu jucariile puse la dispozitie sau pur si simplu sa te odihnesti la o masuta facuta pe masura ta.
 
La intrare exista si un magazin cu jucarii, bauturi racoritoare, suveniruri, inghetata, dulciuri si bineinteles cafea. In incinta este si un mic restaurant unde poti lua masa in weekend.
 
Ferma Animalelor este o afacere de familie, apartinind familiilor Petcu si Manea. Aceasta se gaseste in imediata proximitate a Fermei de Lapte Pantelimon, fiind o noua latura a activitatii acesteia. Ferma de lapte functioneaza de mai mult de 35 ani, fiind una din fermele de elita ale Romaniei.

“Ideea ne-a venit in urma cu cativa ani cand copiii nostri luau pentru prima oara contact cu animalele din ferma fiind fascinati de interactiunea cu acestea”, afirma intreprinzatorii pe site. “Dupa calatorii de documentare (in Marea Britanie) am ajuns sa punem in practica conceptul de "farm park" si la noi. Increderea pe care am capatat-o de-a lungul primelor luni de existenta ne-a convins sa dezvoltam in continuare acest loc unic in Romania, in care copiii cu varste intre 0-8 ani sa petreaca momente fericite alaturi de familie, colegi si prieteni.”
 
Proiectul le-a reusit de minute, parcul se intinde pe o suprafata de peste 2.5 ha unde exista si un lac. An de an Ferma Animalelor mai aduce ceva nou iar tarifele de intrare sunt super-accesibile (7 lei/copil si 9 lei/adult). Aici se simt bine si adultii iar despre copii ce să mai spun, sunt toti incantati si preocupati, spre multumirea parintilor. Exista si spaţii acoperite, special amenajate unde copiii işi pot serba ziua.

“E minunat sa vezi copiii bucurandu-se de prietenii necuvantatori iar faptul ca-i pot atinge si le pot da de mancare ii invata mult mai mult pe cei mici decat orice carticica frumos colorata”, scrie o mamica pe site. “Locul de joaca a fost o idee geniala la fel ca si coltul cu creioane colorate si expozitia de . Nu pot decat sa va multumesc si va felicit pentru ospitalitate, zambet si ingeniozitate.”

La ferma mai gasesti: cai, oi, porci si porcusori vietnamezi, nutrii, cocosi, gaini de matase, bibilici, papagali, gaste, fazani, nici nu stiu ce poza sa aleg pentru articol astfel incat sa fie cat mai elocventa pentru acest loc, asa ca te invit pe www.fermaanimalelor.ro.
Intregul complex combina echilibrat aspectele rurale, educationale, de agrement si nu in ultimul rand de distractie.  




Tags: fermaferma animalelorferma de lapteanimalecopiiafacere de familieafaceriafacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.92 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Antifrauda, catre o antreprenoare: "Ai si tu doi copii. Nu ai vrea sa se intample asta, nu?"

de Florin Amariei
20 Feb 2020
O tanara antreprenoare marturiseste cum a ajuns la limita suportabilitatii, dupa ce Antifrauda i-a spus ca putea "sa ajunga la inchisoare pentru trei...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]