Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu o ferma de lipitori, in avantaje de nerefuzat!

de Adela Simonescu 01 Mar. 2012 9013
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu fermele de lipitori se pot dovedi a fi proiectele care sa ne aduca sume importante de bani in anul 2012. Discutam despre afaceri care se bazeaza pe viitorul terapiei cu lipitori medicinale. Nu sunt afaceri care sa ceara capital urias de investitii, ci o suma estimativa de 10.000 de euro si un spatiu de minim 50 de mp. Acestea sunt elementele care ne ajuta sa dam un start acestor afaceri profitabile si sa ne asiguram sanse reale de profitabilitate in 2012.

Fermele de lipitori reprezinta afaceri profitabile datorita unei situatii atragatoare din punctul de vedere al pietei. Discutam despre o piata in dezvoltare, despre o piata imprimata de o cerere din ce in ce mai mare.

Nu ne mira aceasta situatie, avand in vedere faptul ca tratamentul cu lipitori medicinale a stagnat timp de cativa ani si apoi a revenit in forta. Din ce in ce mai multi medici apeleaza la puterea de vindecare sau de amelioarare a lipitorilor medicinale, pentru diverse boli si afectiuni.

Fermele de lipitori mai sunt de interes pentru romani si datorita faptului ca nu se cer eforturi mari pentru intretinerea si ingrijirea lipitorilor, si nici nu se implica niveluri ridicate de costuri. Lipitorile pot trai si pana la un an fara hrana si o alimentatie potrivita cere macar 50-70 de zile intre fiecare ciclu de hranire.

De asemenea, lipitorile pot fi crescute si ingrijite in borcane sau acvarii. Desigur, exista si afaceristi care prefera bazinele betonate, insa in aceste cazuri discutam despre investitii banesti mult mai ridicate. Pentru cei care doresc sa investeasca bani in aceste afaceri in mod gradual, tehnologia de crestere a lipitorilor in borcane sau acvarii reprezinta o alegere inspirata.

Mai mult, fermele de lipitori sunt afaceri profitabile si datorita faptului ca lipitorile se reproduc in mod avantajos, ele fiind hermafrodite.

Nu in ultimul rand, privim si catre investitiile necesare modice. Pentru infiintarea unei ferme de lipitori avem nevoie de cca 10.000 de euro si de un spatiu de 50 de mp, spatiu pe care il vom amenaja pentru activitatea de crestere si ingrijire a lipitorilor.

In aceasta suma de 10.000 de euro sunt incluse cheltuielile necesare, inclusiv cumpararea lotului de matci. In principiu, in cca un an si jumatate se poate obtine primul venit. Lipitorile obtinute din primul lot ajung la maturitate in cca 10 luni, apoi vor fi lasate sa flamanzeasca o perioada de 4 luni inainte de a fi vandute.

Aflati toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va pune pe picioare o ferma de lipitori la standarde profitabile!


Tags: ferma de lipitoriafaceri cu lipitoricrescatori de lipitoriferma lipitoricresterea lipitorilorlipitoriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]