Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu o ferma de raci care ne aduce mai mult de 30.000 de euro pe an!

de Adela Simonescu 25 Feb. 2012 4650
4 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu raci sunt cat se poate de serioase. Multi iau in gluma aceste afaceri si in tot acest timp, cei care le iau in serios se apuca de treaba si isi fac un drum sigur catre profituri cat se poate de reale. Afacerile cu o ferma de raci se dovedesc profitabile, afaceri de viitor, afaceri cu o piata de desfacere in crestere continua.

Ferma de raci reprezinta unul dintre proiectele spre care multi romani s-ar indrepta daca ar intelege mai multe aspecte necesare demararii si administrarii unei astfel de afaceri. Iata cateva aspecte spre care sa va centrati atentia cand visati sau deja planuiti sa va puneti temelia unei ferme de raci:

1. Un hectar de balta este suficient pentru cei care doresc sa dea start-ul la aceste afaceri cu o ferma de raci. Un hectar de balta poate oferi productii de 800-1000 de kilograme de raci. Sa nu neglijam faptul ca un kilogram de raci vii ajunge sa coste si 20 de euro siun kilogram de raci congelati ajunge la suma de 5 euro. Nu sunt preturi care nu ne avantaje pe noi, ca producatori.

2. Fermele de raci nu isi ofera productiile doar la experior, pe piata externa, ci si catre supermarket-uri, hipermarket-uri, catre restaurante de lux, catre pensiuni si nu numai. Cu alte cuvinte, piata de desfacere asigura optiuni numeroase pentru cei tentati de aceste afaceri profitabile cu o ferma de raci.

3. O ferma de raci nu consuma timp foarte mult si nici bani foarte multi din partea persoanelor care le conduc. Initiatorii afacerilor nu au nevoie de un capital urias pentru a demara si administra aceste afaceri si datorita faptului ca racii sunt usor de crescut si ingrijit si nu se folosesc echipamente si instrumente scumpe.

4. Ferma de raci se mai afirma ca afacere profitabila si cu o rata rapida de amortizare. Expertii din acest domeniu ne arata ca investitiile se amortizeaza din primul an. Apoi urmeaza profitul, un profit care vine din doua directii: ferma de raci si productia de raci si plantatia de orez. Aceasta din urma este dezvoltata in paralel, pentru a asigura un habitat optim racilor si care poate oferi si ea un profit de 5000-7000 de euro pe an.

>>>Cei care doresc mai multe informatii referitoare la aceste afaceri profitabile cu o ferma de raci pot consulta ghidul realizat de un expert din acest domeniu.


Tags: ferma de raciafaceri cu raciafaceri profitabileafaceriafacereafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]