Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri profitabile cu oua ecologice? Iata de sa incepi investitiile!

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nivelul cererii pentru anumite produse s-a marit in 2012 si continua pe acelasi model si in 2013. Daca inainte de anul 2000 nici nu ne gandeam la oua ecologica, la zahar brun, la orez salbatic sau la uleiuri BIO de catina si lavanda, ei bine, iata ca acum o facem si mai mult de atat, suntem si pregatiti sa alocam un buget solid pentru a achizitiona aceste produse.

Asa s-a intamplat si cu ouale ecologice. Mai mult decat faptul ca discutam despre gaini nestresate, adevarul este ca interesul real este reprezentat de natura hranei. Si asta pentru ca hrana este de baza cand discutam despre oua ecologice.

Pentru cei interesati sa isi infiinteze o ferma ecologica de gaini, o ferma avicola ECO, este nevoie de cateva elemente esentiale:


1. Un plan de afaceri care sa ne ajute sa planificam si sa organizam toate aspectele referitoare la afacere: capital necesar, autorizatii, competitie, tehnologie de crestere, angajati si nu numai.

2. Ne mai trebuie si un efectiv de gaini ouatoare. Gainile ouatoare se pot cumpara la preturi de cca 20 de lei bucata.

3. Mai mult, esential sa punem accent pe furaj, care trebuie sa fie 100% natural. Aici nu incape nicio discutie, pentru ca la asta se si refera conceptul ECO: conditii naturale de crestere.

4. Echipamente simplu si mediu de crestere in conformitate cu regulile institutiilor de reglementare. Nu veti inghesui zeci de gaini intr-un spatiu minuscul, ci le veti lasa libere pe pasune si apoi si in adapost inchis. Insa regulile spun ca fiecarei pasari trebuie sa ii revina 4 mp de pasune. In adapostul inchis trebuie sa existe o densitate nu mai mare de 6 pasari pe mp.

Iata doar cateva aspecte de care sa tineti cont pentru ca aceste afaceri sa devina cat se poate de profitabile. Nu va fi usor, insa nici imposibil. Cu atat mai putin greu va fi daca aveti alaturi specialisti care sa va ofere informatii specializate pentru ca gainile sa creasca sanatoase si sa ofere oua si carne de calitate BIO!


Un ghid esential se gaseste si aici, "Crescatorie ECO de gaini pentru oua si carne">>>



Tags: gainicrescatorie de gainigaini ecoferma avicola eco

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]