Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerile cu ferma de lipitori, afacerile anului 2012!

de Adela Simonescu 26 Feb. 2012 4499
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu lipitori medicinale sunt extrem de profitabile pentru multi straini si pentru un roman. In fapt, in Romania exista o singura ferma autorizata, o ferma de lipitori medicinale. Cu alte cuvinte, pornim la drum in forta, cu planuri mari, fara temeri majore ca vom tine piept unei competitii acerbe.

Fermele de lipitori medicinale reprezinta afaceri noi in Romania si afaceri deja destul de obisnuite in Germania, Ucraina, Franta sau Anglia. In unele tari din Europa, lipitorile se comercializeaza la farmacii, in stare vie. Lipitorile reusesc sa amelioreze si sa trateze cu succes numeroase afectiuni si boli destul de grave.

Mai nou, se vehiculeaza ca lipitorile medicinale ar putea sa vindece sau sa amelioreze si cancerul si acest lucru nu este unul nefondat. Sa nu neglijam faptul ca lipitorile ajuta la drenarea sangelui. Ele se hranesc cu sangele gazdelor pe care se lipesc si elibereaza o substanta numita hirudina. Hirudina este atat de valoroasa deoarece ea nu poate fi sintetizata in mod artificial. De aceea ne bazam pe lipitorile medicinale pentru a ne-o oferi, ea continand numerosi aminoacizi si substante care ajuta la eliminarea sau ameliorarea unor boli grave.

Lipitorile medicinale nu sunt vietati pe care sa le crestem si sa le ingrijim cu efort sustinut si nici cu un capital urias. Cei care detin suma de 10.000 de euro si un spatiu de 50 mp se pot numi deja potentiali afaceristi cu lipitori medicinale.

Un mare avantaj al acestor afaceri este ca fermele de lipitori ofera posibilitatea de a efectua comert cu lipitori medicinale catre Europa sau catre S.U.A. In fapt, un kilogram de lipitori ajunge sa coste si 2000 de euro, in cazul in care efectuam comert catre America.

Preturile nu sunt de neglijat, mai ales cand costurile de a creste lipitori medicinale sunt reduse. Lipitorile medicinale se hranesc cu sange proaspat, hrana pe care multi antreprenori o procura de la abatoarele din zona sau chiar prin a-si hrani lipitorile cu ficatei proaspeti de pui.

>>>Aflati mai multe detalii referitoare la aceste afaceri cu lipitori medicinale din ghidul destinat celor care doresc sa obtina profit din aceasta activitate!


Tags: afaceri cu lipitoriferma de lipitorilipitori medicinaleafaceri lipitori medicinaleafaceri ferma de lipitori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]