Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Andreea Jianu, antreprenoare: 'Nu poti reusi in afaceri daca prioritatea ta nu este sa aduci zambete'

de Alina Constantinescu 26 Mar. 2018 5966
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

"Nu poti reusi in afaceri daca prioritatea ta nu este sa aduci zambete”. Acesta este crezul cu care medicul dentist Andreea Jianu a intrat, in 2014, in lumea afacerilor, in contextul in care majoritatea antreprenorilor isi concentrau atentia mai mult pe cifre, si mai putin pe clienti multumiti.

Fire optimista, analitica, responsabila si efervescenta, Andreea Jianu, medic dentist, a deschis in Sibiu, in urma cu 4 ani, un centru de ingrijire dentara. Nu si-a dorit niciodata sa lucreze intr-un cabinet alaturi de o asistenta, ci sa faca parte dintr-o echipa mai mare, sa creeze un mediu diferit, unic, cu toate facilitatile in aceeasi locatie.

Asadar, tanara antreprenoare a infiintat centrul Unique Smile. Pe langa serviciile stomatologice, activitatea se completeaza cu un laborator de imagistica si radiologie dentara si un laborator de tehnica dentara cu profil ortodontic.

Un aspect important este prioritatea pe care o acorda tratamentelor dentare pentru copii

Unique Smile isi propune materializarea unui concept modern de medicina dentara. O atentie deosebita se acorda serviciilor dentare pentru copii, tuturor tratamentelor de ortodontie (atat pentru copii, cat si pentru adulti), dar si tratamentelor de cosmetica dentara.

Chiar si acum, la 4 ani de la deschiderea Centrului de Ingrijire Dentara Unique Smile, Andreea Jianu nu si-a schimbat filosofia sa manageriala, participand impreuna cu echipa sa in campanii prin care le ofera zambete copiilor mai putin norocosi. Sistematic, Andreea Jianu viziteaza copii din familii defavorizate sau din centre de plasament, le ofera jucarii, paste si periute de dinti, ii invata despre importanta igienei orale si le acorda tratament stomatologic gratuit la centrul sau.

“Intotdeauna am stiut ca zambetul face diferenta intre un om fericit si unul necajit. Acesta este si motivul pentru care, pe langa activitatea mea zilnica la cabinet, am decis sa ma alatur colegilor din ONG-uri in misiunea comuna de a oferi cat mai multe zambete persoanelor care intr-adevar au nevoie de ele.

Dupa 4 ani de antreprenoriat, am ajuns la concluzia ca nu ai cum sa reusesti in lumea afaceri daca nu te implici activ in comunitatea ta, daca nu interactionezi cu oamenii, daca nu oferi o mana de ajutor atunci cand ti se cere si daca nu iti pasa sa ai clienti fericiti in preajma ta.

Nu exista o bucurie mai mare pentru mine, pentru echipa mea si pentru pacientii mei, atunci cand vedem lacrimi de fericire pe ochii unor copii care nu au avut sansa noastra in viata. Pana la urma, viata inseamna mult mai mult decat business, viata inseamna sa lasi ceva in urma ta, sa iti pese de oamenii din comunitatea ta si sa le aduci zilnic bucurii”, declara doctorul Andreea Jianu, directorul Unique Smile.

Piata serviciilor medicale stomatologice din Romania

Piata serviciilor medicale stomatologice este dominata de companiile private care in prezent detin peste 90% dintre clinicile si cabinetele stomatologice din Romania. Potrivit unui studiu realizat de Creditinfo Romania, piata serviciilor medicale stomatologice din Romania a ajuns la 1 miliard de lei cifra de afaceri si un profit cumulat de peste 170 de milioane de lei.

Romanii si doresc tratamente de calitate, care sa le imbunatateasca stilul de viata, cele mai solicitate fiind cele de implantologie si estetica dentara.




Tags: cabinet stomatologicclinica dentaramedic dentiststomatologieunique smile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]