Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Care sunt avantajele unui magazin online user friendly?

de Nita Alina 12 Apr. 2017 5643
3.67 din 12 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In 2017 tehnologia si inovatia fac salturi din ce in ce mai mari si din ce in ce mai rapide. Pentru a tine pasul cu orice noutate, este esential sa accesam informatia potrivita si, totodata, sa lucram alaturi de oamenii potriviti. Profesionistii pe care ii vreti alaturi atunci cand dezvoltati o afacere printr-un magazin online trebuie sa fie la curent cu tot ce e nou si trebuie sa inteleaga ca informatia de calitate inseamna putere.

De asemenea, munca lor trebuie sa fie definita de creativitate, o alta definitie, am spune, pentru succes. Daca va doriti un magazin online creat in functie de cele mai importante functionalitati din prezent, atunci trebuie sa alegeti platforma dorita tinand cont de cele de mai sus.

Un exemplu de inovatie necesara il reprezinta optimizarea pentru mobil a tuturor paginilor din site: de la homepage, pagina de categorii, pagina de produs, pana la pagina de producator, dar si pagina cosului de cumparaturi.  Caracteristica de mobile friendly nu trebuie sa lipseasca din profilul unui magazin online avand in vedere ca traficul pe aceste dispozitive se situeaza intre 60-70% in functie de nisa in care activati.

Sunt multe avantaje pe care trebuie sa va asigurati ca platforma pe care o alegeti poate sa vi le ofere de la bun inceput. Cei de ContentSpeed sunt prima recomandare in aceasta privinta din doua motive esentiale: au din start un set de functionalitati de care aveti nevoie pentru un magazin online si pentru care nu va trebui sa platiti suplimentar cum se intampla in cazul altor platforme si ofera o platforma de care se ocupa constant o echipa de profesionisti care implementeaza orice module vor fi necesare atunci cand veti dori asta si in functie de dezvoltarea afacerii. Nu uitati ca este important sa nu platiti pentru functionalitati de care nu veti avea nevoie, iar aceasta platforma va ajuta sa platiti exact cat folositi.

Alegeti o platforma pentru care viteza de incarcare a paginilor nu este o problema. Nu uitati, cumparatorii nu mai au rabdarea pe care o aveau in urma cu zece sau chiar cinci ani! Daca vorbim de 2017,  vorbim de viteza de incarcare, vorbim de un cos de cumparaturi fara erori, vorbim de elementele esentiale optimizarii SEO, toate aceste functionalitati asigurand o experienta a utilizatorului fara probleme in site-ul dumneavoastra.

In plus, viteza de incarcare a paginilor (un Page Speed  peste 80 din 100) reprezinta un element de ranking, iar incarcarea paginilor intre 2.5 si 4 secunde are o influenta majora in ce priveste experienta utilizatorului. Vreti sa il ajutati sa caute rapid produsele dorite, sa adauge usor produsele in cos si sa comande imediat!

Vorbim, totodata, de un magazin online care sa nu intampine problema pe niciuna dintre pagini fiindca acestea sunt verificate de motoarele de cautare. Este esential sa fie disponibila folosirea filtrelor pentru gasirea informatiilor, dar sa existe si posibilitatea adaugarii subcategoriilor sau filtrelor in partea de sus a paginilor.

In felul acesta, magazinul online va beneficia de mai multe avantaje: o navigare mai usoara pentru utilizator, gasirea rapida a produselor cautate, reducerea back bounce rate-ului, reducerea bounce rate-ului si cresterea numarului de pagini. Tot aici includem si un avantaj care va intereseaza mult daca va doriti un magazin online care sa va aduca vanzari-record si nu sa va alunge cumparatorii: cresterea ratei de conversie pe cosul de cumparaturi.

Calculul este simplu: cresterea traficului pe un magazin online usor de utilizat si optimizat va conduce la cresterea ratei de conversie astfel ca veti beneficia chiar si de o triplare a numarului de comenzi. Iar de toate aceste beneficii se poate bucura afacerea dumneavoastra daca alegeti platforma potrivita pentru a construi un magazin online de exceptie!


Tags: magazin onlinecontentspeedplatforma onlinerata de conversie

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.67 din 5 - 12 voturi.

Articole conexe

Un magazin online in Romania poate avea succes neasteptat

de Ideideafaceri.ro
12 Iun 2020
Afacerile online cresc destul de repede in Romania si pot avea succes neasteptat, insa care este reteta succesului pe Internet? Ce trebuie sa stim...

Una dintre cele mai atractive afaceri - magazin online cu produse taranesti sau din agricultura ecologica

de Dragos Craciun
20 Feb 2015
Produsele traditionale sau cele obtinute din agricultultura ecologica ajung de multe ori la comercianti care le vand la suprapret. Agricultorii...

O afacere de succes inceputa cu 400 de dolari - magazin online pentru bebe

de Zenobia Badescu
30 Oct 2014
"ChicBebe" si-a creat propria identitate in oferta generoasa a Internetului luand startul in 2003, cand practic domeniul online speria pe aproape...

Platforma online pentru livrari de mancare la domiciliu

de Marian Curelaru
14 Mai 2014
Bucurestenii comanda cel mai mult si mai des mancare acasa si la birou, cheltuind in medie 50 lei pe o comanda zilnica, in timp ce clujenii,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]