Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa stii despre infiintarea unei ferme ecologice de gaini Brahma

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Docila si foarte usor adaptabila la orice conditii, gaina Brahma se remarca prin dimensiuni - corp voluminos, piept mare, puternic si musculos - ajungand la maturitate la o greutate de pana la 6.5-7 kg. Afacerea se demareaza usor, daca ai un teren undeva la tara, practic ai scapat de cea mai mare parte a investitiei initiale.

Piata produselor ecologice este pe o traiectorie ascendenta. Tot mai multi consumatori sunt interesati de o alimentatie sanatoasa.

In acest sens, iti propunem sa infiintezi o mini-crescatorie de gaini Brahma, intr-un spatiu redus (o curte) de maximum cateva sute de metri patrati! CD-ul “Ferma ecologica de gaini Brahma” iti arata pur si simplu, pas cu pas, ce ai de facut. El acopera absolut toate aspectele afacerii.
 
Informatiile prezentate sunt clare si, mai ales, complete, astfel incat sa stii cu exactitate, la fiecare etapa, cum trebuie sa actionezi. Vei deveni practic un adevarat expert in domeniu, acumuland cunostinte valoroase despre:
 
1. Cresterea gainilor in general
2. Informatii utile despre rasa de gaini Brahma
3. Adaposturile pentru pasari si echiparea lor
4. Incalzire, ventilatie, iluminat
5. Adapare si hranire
6. Igiena productiei
7. Productia de oua
8. Factori care influenteaza calitatea oualor
9. Legislatie, conditii de indeplinit
10. Ambalare, desfacere
11. Sanatatea efectivului de pasari
12. Lista de control cu lucrurile la care trebuie sa fii atent…
 
…plus multe-multe alte aspecte practice, putin cunoscute si deosebit de utile, obtinute din intervievarea celor care desfasoara deja aceasta afacere. Sunt prezentate inclusiv informatii despre valorificarea dejectiilor (apropo de dejectii, gunoiul de pasare este un ingrasamant foarte cautat, al carui pret sare de 600 de euro/tona!).


 “De ce este profitabila gaina Brahma? Pentru ca are o carne de o fragezime si un gust cum rar intalnesti la alte oratanii, chiar ele si de rasa. Mai mult, fiind bine impanata, gaina Brahma da oua chiar si iarna. In medie, o Brahma face cam 140-150 de oua pe an, mai multe primavara si toamna.”, explica Nicu Traistaru din Alexandria.
 
“Profitabilitatea unei astfel de afaceri consta in valoarea pe care o are o pasare Brahma, denumita si «Uriasul gainilor». O pasare poate costa intre 70 si 150 de euro, iar un ou are un pret cuprins intre 6 si 12 lei. Rasa Brahma este apreciata pentru frumusete, dar si pentru carne: o gaina da pana la 4 kg de carne, iar un cocos chiar si 7 kg.”, spune Adrian Gherghel din Baia Mare.

Comanda chiar acum CD-ul “Ferma ecologica de gaini Brahma” >>


Tags: gaini brahmaafacere cu gaini de rasaafacere la taracresterea gainilor brahma

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]