Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cosul de legume - O afacere sanatoasa, made in Romania!

de Matei Antonescu 03 Sep. 2013 4102
4.3 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Costul de legume reprezinta una dintre acele afaceri de care te indragostesti imediat si iremediabil. Discutam desore doua familii tinere care au luat decizia de a oferi sanatate cu livrare acasa la doritori.

"Suntem doua familii tinere care au decis sa faca o imbunatatire in stilul de viata. Provenim din domenii diferite, de la IT la psihologie, insa avem valori si principii comune in ceea ce priveste mancarea pe care o consumam noi si mai ales copiii nostri.", gasim pe site-ul oficial CosulDeLegume.ro.

Cosul de legume a pornit in 2011, la ferma din Valea Macrisului, Baragan. Cele doua familii produc legume, fructe, ceaiuri si ierburi aromatice, de calitatea pe care si-o doresc ei.

Cat despre livrari, punctul forte al acestui business, Cosul de legume livreaza in mod special produse proaspete, de sezon. Toamna se livreaza si muraturi si pesto, proaspat scoase din camara.

Pentru cele doua familii, nimic este prea bun pentru clientii lor. Asa se face ca intreaga afacere mizeaza pe conceptul "beyong organic", adica mai presus de ecologic. Sunt folosite soiuri cat mai vechi, autentice, de pe vremea bunicilor si strabunicilor nostri.

"Prin deciziile legate de tehnicile de cultura aplicate, incercam sa obtinem maximul de gust si aport nutritional pe care orice leguma il are.

Avem convingerea ca este important sa avem produse lipsite de biostimulatori, pesticide si ingrasaminte chimice, insa la fel de important este continutul de vitamine, minerale si fitonutrienti.", informeaza site-ul CosulDeLegume.ro

In cadrul magazinului Cosul De Legume descoperim produse variate, de la mix de rosii si zacusca de casa, la oua ecologice si pepeni galbeni crescuti "doar cu apa, soare si pamant", ardei gras si dulceata din flori de salcam, branza de bivolita si nu numai!

Preturile sunt in mod clar mai piperate decat cele din magazine, insa pentru cei care doresc sa aiba parte de un stil de viata cat mai sanatos, nimic nu este prea mult.

Pentru doritori, Cosul De Legume ofera si posibilitatea de abonare la fructe si legume proaspete. Asa se face ca pentru 50 de lei poti sa primesti acasa Cosul Micul Fermier. Pentru suma de 120 de ron, poti primi Cosul Fermierului Familist, cu un continut indeajuns pentru o familie de 3-5 persoane.

sursa foto: www.cosuldelegume.ro


Tags: cosul de legumeafacere cosul de legumeafaceri in romaniaafaceri profitabileafaceri romania

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]