Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cultivarea trufelor pentru profituri miraculoase!

de Ilinca Dobrescu 12 Iul. 2013 2829
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In sinea lor, trufele sunt ciuperci miraculoase. Nu de alta, dar la pretul de 2000 de euro pe kilogram, nu prea mai ai ce sa mai spus decat "Vai de mine!". De obicei, cam asta s-ar spune cand descoperi o zona de teren plina de trufe. Ai grija pe unde calci, opresti toti cainii si incepi sa culegi trufele cu toata grija de care esti in stare.

Vrei ca trufele sa arate perfect maine cand le vei plasa catre cele cateva restaurante pe care le poti aproviziona cu trufe de calitate superioara.

In realitate, bucatarii restaurantelor de lux vor duce aprige "lupte" pentru a gasi un furnizor serios de trufe. Se intampla pentru ca desi avem teren mult, slava cerului, romanii nu cultiva trufe prea des.

Se cultiva greu, spun unii. Altii spun ca nu stii sigur daca ies. Unii spun ca preturile sunt prea mari ca sa incepi afacerea. Si tot asa ... criticii se aduna din toate colturile lumii. Si tot asa ... altii fac o gramada de bani de pe urma ciupercilor miraculoase.

Cercetari noi au relevat faptul ca trufele pot vindeca anumite boli si afectiuni. Dupa ce ca erau vanate pentru deliciul lor, acum sunt vanate si pentru faptul ca pot sta la baza unor extracte miraculoase, vindecatoare.

Pentru curiosi, trufele sunt senzationale. Au si gust bun, au si aroma profunda si sunt tare scumpe. Pentru crescatorii de trufe, ele sunt ciupercile pe care mizeaza pentru ca afacerea sa mearga bine si sa ruleze cat mai mult profit. Si se poate. Aflati cum se scot bani din trufe. Detaliile va sunt prezentate aici, nu ezitati sa aflati mai mult >>>>



Tags: trufeafaceri cu trufecultivarea trufelorafacere cu trufe

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]