Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum a castigat 500.000 de euro o companie denim start-up

de Alexandra Popescu 10 Mai. 2014 2923
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Blugii reprezinta cel mai cunoscut si purtat obiect vestimentar. Acestia merg aproape cu orice, cu tocuri, camasa, pantofi sport sau hanorac, iar multe persoane si-ar dori sa ii poarte oriunde si oricand. Femeile care ridica greutati, insa, au nevoie de un model de blugi care sa se adapteze perfect formelor musculoase.

Pentru oamenii care isi petrec timpul in sala de forta nu s-au creat obiecte vestimentare special pentru ei, asa ca cei de la Black Denim au venit cu ceva inedit: au creat blugi pentru trupurile puternice si musculoase. Se pare ca au lovit un loc sensibil cu aceasta inovatie. Pana in prezent, compania Kickstarter a strans mai mult de jumatate de milion de dolari, fiind de 34 de ori mai mult decat suma de 15.000 de dolari, suma pe care si-au propus sa o stranga intr-un interval de 45 de zile.
 
Avand sediul in Las Vegas, start-up-ul confectioneaza blugi din materialul textil denim hibrid, care este foarte rezistent si flexibil in acelasi timp. Astfel, cei care poarta blugii Barbell Denim pot face yoga, pot ridica greutati si chiar pot executa genuflexiuni cu usurinta, acestia fiind comozi si, in acelasi timp, trendy.
 
Kicktstarter sustine ca acesti blugi au fost special creati pentru sportivi pentru a se potrivi confortabil pe picioarele musculoase, pentru acomodarea quad-urilor si se potrivesc fara a te forta sa cumperi o marime mai mare. O donatie early-bird de 99 de dolari asigura o pereche de blugi atletici, asa cum sunt numiti.
 
Compania a atins suma de 15.000 de dolari in 47 de minute, datorita unui e-mail de la Hunter Molzen, membru al echipei Barbell Apparel. Succesul initial al companiei nu a fost realizat conform marketingului traditional. Echipa a mers in locurile in care potentialii clienti ar fi vorbit despre produsul lor, iar acolo l-au prezentat, promovat si vandut. 
Deoarece Barbell Apparel a atins obiectivul initial atat de rapid, acestia au stabilit noi obiective pentru proiect. Cu 50.000 de dolari ridicati, compania s-a angajat sa ofere o dimensiune mai extinsa, iar cand a castigat 280.000 de dolari, echipa a anuntat ca va oferi un boot cut style.
 
Initiatorii proiectului au venit cu o idee inedita, care a avut un succes uimitor inca din primele minute.
De aici trebuie sa extrageti ideea ca, daca doriti sa infiintati o companie, obiectul ei de activitate poate fi o piata sensibila, vulnerabila, la care nu se prea gandesc multe persoane sau care are nevoie de o schimbare. De obicei, aceste start-up-uri au cel mai mare succes.

 


Tags: afaceristart-upcompanie denimafaceri de succesblugi atletici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]