Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum au reusit trei tineri sa dezvolte o afacere cu stickere decorative

de Alina Constantinescu 10 Nov. 2016 6713
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Sa pornesti o afacere cu stickere decorative poate fi o initiativa anteprenoriala de succes. Companiile sunt in continua dezvoltare si cauta spatii prietenoase pentru lucru. Mai mult, reprezinta o metoda ieftina si usoara de a-ti infrumuseta casa.

Deoarece afacerile cu stickere decorative au prins foarte bine in Franta, trei antreprenori (Victorina Mitrea, Frank Chapaveire si George Gabor) s-au gandit sa inceapa aceasta afacere in Romania. Piata stickerelor decorative in Franta este in plina dezvoltare si clientii sunt din ce in ce mai exigenti.

Asadar, in 2010 au infiintat firma Stick Deco, un mic atelier de productie a stickerelor decorative (autocolante pentru perete), investind peste 60.000 de euro, noteaza zf.ro.

Victorina Mitrea avea ideea de afacere cu stickere decorative din 2008, insa au mai trecut doi ani pana sa puna businessul pe picioare pentru ca fiecare dintre ei era implicat in alte proiecte: web marketing, grafica, publicitate si comunicare online.

Absolventa a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, specializarea franceza-engleza, Victorina isi aminteste ca la inceput au inchiriat un sediu unde au amenajat un mic atelier de productie a stickerelor sub brandul Bee Stick.

Pe parcurs, au cumparat echipamente profesionale si au angajat 5 persoane.

Stickerele se lipesc pe pereti sau alte suprafete netede pentru decorare.

"Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate", se precizeaza pe site-ul sticker-decorativ.ro.

Autocolantele de perete sunt foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, si sunt extrem de usor de aplicat, punand in valoare o camera, imbracand un perete, completand mobilierul.

Preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, cele de perete mici costa 15 - 20 ron, iar cele peste un metru, 250 ron.

"Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija cu scopul de a propune o alternativa decorativa care sa corespunda perfect cu centrele dumneavoastra de interes 'natura, urban, animale, evenimente...) si care sa se potriveasca ca o manusa interiorului dumneavoastra fie ca este vorba despre un apartament, o casa sau un birou. Diversitatea colectiei trebuie astfel sa raspunda fiecarei idei si sa ii corespunda.", se mai arata pe site.


Tags: afacere cu stickere decorativebee stickafacere cu autocolantestickere de perete

Urmareste-ne pe Google News


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]