Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cum transformam hobby-ul intr-o afacere
V-ati gandit vreodata sa va impartasiti hobby-ul si cu alti entuziasti? De ce sa nu deschideti un magazin pentru oamenii care impartasesc aceleasi interese si pasiuni cu dvs.? Multi antreprenori au descoperit modul in care sa isi transforme interesele in bani. Puteti fi si dvs. unul dintre ei, deschizandu-va un magazin de... hobby-uri. Fie ca este vorba de jocuri de recreere, crosetat sau pescuit, cu siguranta exista persoane dornice sa viziteze un magazin cu produse dedicate pasiunilor proprii.
Cand se gandesc sa inceapa o afacere de acest tip, una dintre cele mai importante intrebari pe care ar trebui sa si-o puna viitorii antreprenori este: ce pasiuni am? Daca sunteti pasionat de un singur lucru - poate fi o idee, un serviciu, o meserie (mestesug) – cu siguranta cunoasteti mai multe lucruri despre acest subiect si puteti impartasi experienta dvs. si altora.Cum sa faci bani din vanzarile pe Amazon
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Propriul meu plan de afaceri
Acest lucru ar putea fi un inceput pentru o idee de afacere. Dupa solutionarea acestei intrebari, puteti incepe sa cautati daca exista o piata pentru ideea dvs. antreprenoriala. Daca exista, este suficient de mare pentru a gazdui un alt jucator? Puteti concura cu competitorii, puteti veni cu ceva in plus fata de ce ofera alte magazine de profil?
Daca v-ati decis ca puteti intra pe scena afacerilor, incepeti sa va pregatiti planul de afaceri. Planul de afaceri va ajuta sa gasiti directiile de actiune, sa le organizati, sa stabiliti obiective si sa schitati strategiile pentru viitor. Aceasta va va ajuta, de asemenea, sa determinati daca ideea dvs. este viabila financiar.
Pentru a va ajuta in planificare, discutati cu oamenii care au deja propriile magazine. Desigur, nu va asteptati sa primiti sfaturi de la competitori. Prin urmare, obtine idei de la operatorii care sunt in afara zonei dvs. de piata (de exemplu, din alta regiune a tarii sau din alt stat).
Magazinul pe care il infiintati ar putea fi legat de stiinta, electronica sau animale de companie, jocuri, arte si meserii, calculatoare, alimente, muzica, sport... lista poate fi foarte lunga. De aceea, pentru stabilirea structurii planului de afaceri, incercati sa va concentrati pe o mica nisa de piata. In cazul in care cercetarea si planificarea sunt etape care se dovedesc prea complicate pentru dvs., puteti lua in considerare ideea unei francize.
Articole conexe
Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro
de Alina Constantinescu6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018
de Alina ConstantinescuIdei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta
de Alina ConstantinescuVara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire
de Alina ConstantinescuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit