Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce mi-as face firma de catering? 3 motive bune!

de Ilinca Dobrescu 16 Sep. 2013 3569
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Visez sa detin o firma de catering de cand lumea si pamantul. Inca nu am reusit, insa timpul nu este pierdut. Visul meu este sa am, nu orice firma de catering, ci una cu specific italienesc.

Este, ati putea spune, o alegere foarte putin riscanta. De ce? Pentru ca mancarea italieneasca reprezinta o preferinta reala pentru numeroase persoane. Adoram pastele cu sos italienesc, cu pesto si mult busuioc proaspat, pizza italiana si tartele care i-au facut faimosi cu adevarat.


Din orice perspectiva am privi, optiunea de a deschide o firma de catering este una deosebit de inspirata. Iata cateva motive bune, motive care ne determina sa cercetam mai indeaproape ideea de a ne deschide o firma de catering:


1. Firmele de catering preiau sarcinile nedorite de pe mainile multor clienti!
De la spitale si gradinite si pana la firme si mari companii, cu totii dorim sa apelam la serviciile unei firme care sa ne plaseze in fiecare zi, la ore fixe, mancare calda si gustoasa pentru un numar impresionant de persoane. Nu toate companiile, firmele si institutiile detin spatiu si dotari necesare pentru prepararea hranei "in-house". Firmele de catering devin afaceri ideale in contextul in care din ce in ce mai multe persoane aleg aceste servicii.


2. Firmele de catering reprezinta superbe afaceri de criza economica. Cu alte cuvinte, si in conditii de criza economica, aceste business-uri fac bani! De ce? Simplu! Serviciile oferite de firmele de catering nu reprezinta dorinte, moft-uri, servicii de care sa te poti lipsi. Hrana asigurata copiilor la gradinite, hrana pentru angajati sau pentru oaspetii unui eveniment special reprezinta un lucru de care nu te poti lipsi!

Asa se face ca firmele de catering reprezinta afaceri ce hranesc, la propriu si la figurat, alte afaceri.

3. Firma de catering este una dintre acele afaceri ce pot fi initiate in sistem part-time. Nu uitati faptul ca nu toate afacerile beneficiaza de acest avantaj. Firma de catering poate fi specializata doar pe anumite nise restranse: brunch-uri, mic-dejun-uri, pranzuri, petreceri, botezuri, petreceri festive, gustari in cadrul unor evenimente corporate samd.

Cu alte cuvinte, aveti posibilitatea sa incepeti aceasta afacere cu resurse limitate si aici discutam si de timp, si de bani si de energia pe care o vesti investi in acest business profitabil.

Mai multe motive care va vor determina sa incepeti o afacere cu o firma de catering va sunt prezentate aici >>>


Tags: firma de cateringfirma cateringafacere catering

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]