Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Devino un pionier de succes al industriei de fashion: productia de genti

de Andrioae Ruxandra 29 Aug. 2014 2606
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Poti sa iti deschizi propria companie de genti in comertul en-gros sau in comertul en-detail. Ca vanzator in en-gros, poti vinde produsele pe internet; in orice caz, va trebui sa creezi designul gentilor si bagajelor de mana sau sa le cumperi deja de la un producator.

 
Este genul de afacere flexibila, care iti permite sa faci rost de profit indiferent de calea pe care o alegi. Gentile sau bagajele de mana vor fi purtate intotdeauna, in orice imprejurare, atat de femei, cat si de barbati. De aceea, ai oportunitatea inceperii unei afaceri care iti poate aduce succes.
 
Alege un nume pentru firma ta si deschide un cont de venituri, astfel incat sa poti primi incasarile. Afacerea trebuie fie in conformitate cu legislatia, de aceea trebuie sa o inregistrezi la Registrul Comertului.
Alege ce fel de modele de genti vrei sa vinzi, fie ca sunt masculine, feminine, sport, casual, elegante etc. Preturile trebuie sa fie accesibile, astfel incat oricine isi doreste o geanta de calitate superioara sa o poata cumpara. In cazul in care nu te vei ocupa chiar tu de designul produselor, poti apela la un singur producator, astfel incat sa simplifici numarul comenzilor. 
 
Creeaza un website pentru firma ta de genti angajand un web designer. Fotografiaza produsele si prezinta ofertele clientilor, astfel incat acestia sa isi faca o parere clara despre ceea ce le oferi. Fiecare produs in parte trebuie sa aiba propria descriere, pentru ca cei interesati sa fie informati asupra calitatii materialelor. 
 
Este important sa afli ce vand competitorii, pentru ca tu sa iti poti imbunatati produsele si sa te afirmi ca fiind unic pe piata de afaceri. Distribuie cataloage cu produsele tale, brosuri si promoveaza-ti afacerea in cadrul expozitiilor sau targurilor anuale de incaltaminte.
 
Alta posibilitate de a-ti promova afacerea si de a castiga profit este cumpararea spatiilor publicitare in media, in cadrul carora iti vei plasa produsele la dispozitia publicului larg. 
Poti apela la strategia reducerilor, in sensul ca poti vinde genti la pret redus sau adaugand accesorii la achizitionarea unui singur produs.
 
Este o industrie aglomerata, cu o competitie stransa, de aceea primii doi-trei ani sunt vitali pentru viitorul afacerii. Trebuie ca publicul sa fie atras de produsele tale si sa atragi atentia intr-un mod autentic si definitoriu pentru afacerea ta. 
 
Sursa: smallbusiness.chron.com/ 
 


Tags: afacerigentiafaceri gentiproductie genticompanie gentifashiongenti femeigenti barbati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Genti si huse pentru laptopul tau. Materiale recomandate, oferte si dimensiuni potrivite

de Idei de afaceri
19 Iun 2019
Laptopul reprezinta unul dintre aliatii principali in activitatea noastra zilnica, atat in actiunile din viata profesionala, cat si in timpul nostru...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]