Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de lipitori medicinale - Cum sa le hranim?

de Ideideafaceri.ro 08 Mar. 2012 15538
4.13 din 32 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma de lipitori a devenit centrul de interes al multor antreprenori si potentiali antreprenori cu planuri marete in 2012. Spunem ca sunt planuri marete fiindca am dat de un teren pe care nu putem discuta despre un nivel competitional solid. In fapt, in Romania, nu exista decat o ferma de lipitori medicinale, in judetul Vrancea, comuna Carligele.

Pe scurt, ferma de lipitori medicinale reprezinta o afacere profitabila pentru romanii care doresc sa efectueze comert cu lipitori medicinale. Pe piata interna, o lipitoare medicinala ajunge sa fie comercializata la pretul de 5-6 ron.

In ceea ce priveste comertul pe pietele externe, discutam despre un pret de 200 de euro pe kilogram in Europa si chiar 1000-2000 de euro in S.U.A.


Acest lucru se intampla datorita castigului considerabil de popularitate in ceea ce priveste tratamentul cu lipitori medicinale. Multi experti incearca sa demonstreze ca hirudina secretata de lipitori ar ameliora sau chiar vindeca si cancerul. Nu este o teorie pe care sa o anulam sau pe care sa o neglijam si privim spre viitorul acestor terapii miraculoase si, implicit, si spre viitorul afacerilor cu o ferma de lipitori.

Haideti sa aflam cateva detalii referitoare si la modul in care lipitorile medicinale se hranesc:

1. Crescatorii de lipitori medicinale le pot hrani cu ficatei proaspeti de pui, porc sau vita.

2. O alta varianta este ca lipitorile medicinale sa fie hranite direct cu sange de la iepuri, vaca, oaie, pasari etc.

3. O varianta excelenta pentru o aprovizionare serioasa, continua si stabila cu sange proaspat este de a amplasa ferma de lipitori in apropierea unui abator. Astfel, veti avea prozivii continue de sange proaspat pentru a va hrani lipitorile.

4. Detinatorii de ferme de lipitori trebuie sa stie faptul ca lipitorile medicinale pot fi hranite o data pe luna, dar ele supravietuiesc si 6 luni fara niciun fel de hrana.

...

>>>Cititi mai multe detalii referitoare la hranirea lipitorilor medicinale din ghidul complet si realizat de un expert din acest domeniu, ghidul "Ferma de lipitori".


Tags: ferma lipitorilipitoriafaceri lipitoriferma de lipitori medicinale

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.13 din 5 - 32 voturi.

Articole conexe

Vrei sa faci bani in 2013? Lipitorile medicinale te ajuta la greu!

de Ilinca Dobrescu
26 Feb 2013
Lipitorile medicinale reprezinta medicamente in sinea lor, tratamente naturiste de sine statatoare. Nu o spunem noi, ci UNESCO. Conform UNESCO,...

Afacerile cu lipitori pot fi solutiile romanilor cu teren!

de Ideideafaceri.ro
23 Sep 2012
Aveti teren de minim 50 mp? Aveti si 10.000 de euro pentru investitia initiala? Atunci sunteti eligibil pentru demararea unei afaceri inca noi in...

Ferma de vipere VS Ferma de lipitori

de Adela Simonescu
17 Apr 2012
"Salutare. As dori sa imi construiesc o ferma de vipere si o ferma de lipitori, in orase diferite, dat fiind ca partenerii sunt din aceste orase. As...

Lipitorile medicinale - vietatile pentru care cererea este din ce in ce mai mare!

de Adela Simonescu
03 Mar 2012
Lipitorile medicinale cunosc o cerere continua si din ce in ce mai mare. Acest lucru se intampla pe fondul unei popularitati crescande a...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]