Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Ferma de vipere - Cum arata terariile viperelor?
Ferma de vipere capata din ce in ce mai mare interes in randul romanilor. Ferma de vipere este considerata a fi mult mai valoroasa decat o mina de aur si nimeni nu poate contesta acest lucru. La un pret de 2000 de euro pentru un gram de venin de vipere, cifrele sunt destul de graitoare si ne determina sa ne consolidam si noi o mica ferma de vipere, o ferma aducatoare de profituri reale.
Iata si cum trebuie sa arate substratul si ambientul terariului in care ne crestem si ingrijim viperele, conform ghidului "Ferma de vipere":Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Cultura castravetelui anti-diabet
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux
Cresterea prepelitelor japoneze
Buna vietuire a sarpelui in captivitate tine si de calitatea substratului folosit in terariu sau cutie. Acest substrat trebuie sa ofere reptilei o deplasare corespunzatoare.
Astfel, se va tine cont ca acestia nu se pot deplasa pe suprafete plane, cum ar fi sticla, neavand aderenta necesara. Prin frecarea de acest substrat necesar, sarpele se debaraseaza de unii paraziti externi.
In acelasi timp, daca este ales un substrat natural (nisipul, spre exemplu), se va asigura un mediu cat mai aproape de cel natural, propice pentru odihna si alte necesitati ale reptilei. Spre exemplu, in perioada de naparlire, are nevoie de pietre care il vor ajuta sa se lepede de vechea haina.
Deci, ca substrat se poate utiliza: nisip, pamant, pietre, muschi de pamant, frunze uscate, talas, crengi uscate. Substratul se inlocuieste periodic, deoarece in amestec cu dejectiile, poate constitui un focar de infectie. Alte materiale ce se pot folosi sunt: prosoape din hartie, hartie creponata si chiar ziare.
Nisipul indicat de specialisti este unul cat mai alb si steril, care nu contine prea mult cuart. Acest tip de nisip este indicat si pentru ca este mai usor de schimbat. Tot ei atentioneaza a nu se folosi lemn de cedru sau aromatic.
Elementele care servesc drept ascunzis pentru serpi pot fi: un butuc, o ramura mai groasa, plasate la baza ...
>>>Cititi continuarea acestui capitol si toate informatiile necesare pentru a va pune pe picioare o ferma de vipere care sa returneze profit, in ghidul "Ferma de vipere".
Articole conexe
Ferma de vipere: Detalii despre Vipera ammodytes (vipera cu corn)
de Ideideafaceri.roFerma de vipere - Detalii esentiale despre Vipera ursini (vipera de stepa)
de Zenobia BadescuFerma de vipere - Detalii despre Vipera berus (vipera comuna)
de Zenobia BadescuEtapele si necesitatile construirii unei ferme de vipere
de Zenobia BadescuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit