Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma viticola - O afacere cu scoruri impresionante in 2014

de Ilinca Dobrescu 07 Ian. 2014 3115
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cautam idei de afaceri care sa ne aduca faima, recunoastere din partea celor dragi, profituri cat mai mari si sanse de a ne asigura un viitor cat mai stralucit.

Din numeroasele idei de afaceri pe care le putem valorifica in 2014, una dintre cele mai inspirate optiuni ramane ferma viticola.

Evident, avem si cateva argumente care sa sustina investitiile in acest business cu profituri impresionante. Sa tinem cont ca o vie bine intretinuta devine o mina de aur pentru detinator.

Un argument solid in vederea inceperii unei astfel de afaceri este nivelul de cerere care pare sa atinge cote ametitoare. Vinul de calitate devine un produs pe care se pune accent deosebit in ultimii ani.

Daca sunteti atrasi de ideea valorificarii unei astfel de afaceri, va invitam sa aflati toate datele esentiale din ghidul "Ferma viticola pentru un vin de calitate">>>

Aflati totul despre piata de desfacere a acestei afaceri, despre profilul clientilor ideali si care este concurenta de care va veti lovi in cadrul acestei industrii.

Mai mult, familiarizati-va cu informatii referitoare la activitatea de productie a firmei si despre investitia initiala. Aflati ce strategii de promovare sa folositi pentru a va asigura ca afacerea dvs beneficiaza de atentie maxima din partea potentialilor clienti.

In acelasi timp, va invitam sa afati totul despre planul de afaceri care va poate aduce rezultate incredibile in aceasta afacere. Nu neglijati nici informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a achizitiona utilajele necesare si pentru a va exporta productia.

Nu in ultimul rand, ghidul de fata va ajuta sa va puneti la punct cu informatiile referitoare la legislatia specifica acestui business incredibil de profitabil, evident cu eforturile de rigoare.

La final, va prezentam si cateva informatii care sa demonstreze ca productia de vinuri de calitate creste si aduce profituri impresionante producatorilor de calitate:

Conform Oficiului National al Viei si Produselor Vitivinicole (ONVPV), in Romania exista:

2.348,91 hectare cultivate cu Feteasca neagra
12.972,56 hectare cu Feteasca regala
12.850,58 hectare cu Feteasca alba
11.407,38 hectare cu Merlot
6.567,80 hectare cu Riesling
6.333,12 hectare Aligote
4.973,38 hectare cu Sauvignon
4.832,71 hectare cu Cabernet Sauvignon
3.987,15 hectare cu Muscat Ottonel

Ghidul se poate comanda aici >>>



Tags: ferma viticolaafacere ferma viticolaafacere cu o ferma viticola

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]