Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferme profitabile in Romania, in 2013? Avem 16 afaceri care va pot interesa

de Ilinca Dobrescu 29 Ian. 2013 11524
5 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Care sunt cele mai profitabile ferme in Romania, in 2013? Iata o intrebare rostita de numerosi afaceristi si viitori oameni de afaceri. Intrebarea nu ramane fara un raspuns, dat fiind ca va aflati in portalul care va ofera cele mai noi idei de afaceri, cele mai interesante trenduri si oportunitati de a obtine profit!

Iata si recomandarile noastre pentru cei care cauta sa isi investeasca banii in cele mai profitabile ferme in Romania, in 2013:

1. Ferma de lipitori pentru comertul cu lipitori medicinale din ce in ce mai cautate pe piata interna si peste hotare.

2. Ferma de vipere pentru comert cu venin de vipere si vipere pentru viitoare ferme. Veninul de vipere este utilizat in industria farmaceutica, cosmetica si preturile de comercializare sunt extrem de inalte.

3. Ferma piscicola pentru cresterea pastravului, salaului sau somnului, pesti considerati extrem de valorosi si pe piata interna si peste hotare.

4. Ferma de raci pentru comertul cu raci vii si raci congelati. Ambele produse se vand bine si la preturi avantajoase pentru producatori.

5. Ferma de porci mistreti merita atentie pentru ca discutam despre investitii banesti mai reduse decat cele pentru porcii domestici. Mai mult, carnea de porc mistret este mai scumpa si lipsita de colesterol.

6. Ferma de bivolite ajunge si ea in atentia noastra datorita unui interes din ce in ce mai mare pentru produsele pe baza de lapte de bivolita.

7. Ferma de capre BIO reprezinta si ea una dintre acele afaceri profitabile in care ne-am investi banii tot datorita cererii mari pentru produsele pe baza de lapte de capra.

8. Ferma de iepuri pentru comert cu animale de companie. Iepurii se cresc usor si rapid si afacerea poate porni cu investitie initiala mica.

9. Ferma de chinchille pentru comert cu animale de companie. Chinchilele sunt animale prietenoase, bune companioane si extrem de scumpe!

10. Ferma de struti pentru comert cu oua, carne si penaj de struti. Strutii raman tintele multor afaceristi care cauta sa se diferentieze de restul antreprenorilor din mediul business. O ferma de struti ramane o afacere destul de originala pentru 2013.

11. Ferma de porci vietnamezi pentru comertul carnii fara colesterol. Carnea de porc vietnamez este cautata pentru lispa colesterolului, la fel ca si in cazul mistretilor.

12. Ferma de melci pentru comert cu produse considerate delicatese. Melcii se pot creste in voliere special amenajate si productia se poate recolta cu maxime rezultate financiare. Sa nu uitam faptul ca melcii se vand bine la export cel mai des, acolo unde se gasesc si preturile cele mai avantajoase pentru afaceristii din acest domeniu.

13. Ferma de cai pentru comert catre centre de echitatie si pentru cautatori de cai de rasa.

14. Ferma de veverite canadiene pentru comert cu animale de companie. Si veveritele sunt animale de companie extrem de atragatoare, jucause si care se ataseaza rapid de cei din jurul lor.

15. Ferma de pauni si fazani pentru comert cu pasari vii pentru repopulare.

16. Ferma de prepelite pentru comert cu oua, carne si penaj. Prepelita ramane o puternica sursa de profituri pentru 2013, afacerea avand posibilitatea sa fie lansata si administrata si cu ajutorul fondurilor europene.



Mult succes si afaceri profitabile!


Tags: afaceri profitabileferme profitabileferme in romaniaferme profitabile romaniaferme 2013

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Afaceri profitabile la tara. Ghidul unui business de succes

de Idei de afaceri
23 Nov 2023
Lavanda (levantica) este o planta aromatica si medicinala cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Se gaseste sub forma de ulei, tinctura, ceai sau...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]