Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Genti si huse pentru laptopul tau. Materiale recomandate, oferte si dimensiuni potrivite

de Idei de afaceri 19 Iun. 2019 6204
4 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Laptopul reprezinta unul dintre aliatii principali in activitatea noastra zilnica, atat in actiunile din viata profesionala, cat si in timpul nostru liber. Evolutia procesorului, a memoriei RAM si a multor astfel de componente este evidenta in ultimii ani.

Sursa foto: eyeem.com


 


Trebuie mentionat faptul ca si industria accesoriilor de laptopuri a evoluat intr-un ritm galopant, iar o geanta de laptop sau o husa pentru notebook-ul tau nu mai reprezinta de mult timp simple optiuni, ci sunt nevoi concrete pentru intretinerea unui laptop.


Portabilitatea, mobilitatea, posibilitatea de a lucra din locuri diferite, acestea sunt avantajele care au facut piata laptopurilor sa creasca foarte mult. Daca nu tii cont de felul in care iti transporti laptopul, costurile vor fi mult mai mari decat in cazul in care alegi o geanta compatibila cu acesta, chiar daca poate parea destul de scumpa, la prima vedere.

De altfel, acest lucru este scos in evidenta de studii tot mai bine documentate existente la nivel international.


Tipuri de genti si huse laptop existente pe piata de profil


Geanta de tip servieta este una dintre cele mai elegante variante pentru notebookuri.  Este potrivita pentru mersul la job de zi cu zi, pentru intalniri cu partenerii si colaboratorii din mediul business, dar poate fi folosita cu incredere si in situatii casual. Este practic un produs accesibil si care se pliaza pe nevoile tale de zi cu zi.


Rucsacul pentru laptop este sportivul care nu te pune intr-o postura dificila nici in interactiunile cu scop profesional. De la vizitarea clientilor si potentialilor clienti, cand ai nevoie sa sustii prezentari in fata acestora si pana la transportul laptopului in calatorii efectuate in tara si in strainatate, toate aceste situatii pot fi usor acoperite cu ajutorul unui rucsac prietenos si compatibil cu laptopul tau.




Sursa foto: coolmomtech.com


Husa de laptop este protectia intermediara care se aplica inainte de a pune laptopul intr-o geanta sau intr-un rucsac. Nisa de huse a cunoscut un avant sustinut in ultimul deceniu, designul, culorile si creativitatea aruncate in joc de catre producatori ridicandu-se in mod constant la un nivel tot mai mare.


Trollerul este gandit in ziua de astazi si pentru a gazdui un laptop la care tii si pentru care ai platit o suma considerabila de bani. Astfel, pe langa laptopul tau, un troller gandit pentru o astfel de utilizare poate transporta fara probleme si cosmetice, haine de toate felurile sau articole de ingrijire personala. Rolul acestuia devine cu atat mai important, iar investitia intr-un astfel de produs se justifica in mod evident.


Mai exista un tip de astfel de produs care intra cumva in zona huselor, numai ca prezinta diferente fata de acestea. Este vorba despre carcasele de laptopuri. Acestea apara laptopul de socul unei caderi, de exemplu, si sunt adevarate scuturi impotriva loviturilor de orice fel. La fel ca in cazul huselor de laptopuri, carcasele sunt astazi produse in forme inventive si in culori diverse.





Sursa poza: global.rakuten.com




Materiale potrivite si caracteristicile importante ale unei genti de laptop


Gentile bune de laptop sunt in primul rand cele care se potrivesc diagonalei laptopului tau si ne referim aici la diagonala maxima a acestuia. Este extrem de important ca in compartimentul corespunzator al gentii sa incapa lejer laptopul tau. Daca aceasta conditie nu este indeplinita, toate celelalte sunt in zadar.


Specificatiile existente in cadrul pietei de profil fac referire la diagonala ecranului. Foarte putine surse indica si grosimea marginilor. Iar acestea fac de foarte multe ori diferenta. Tocmai din acest motiv, recomandarea noastra este sa tii cont de niste dimensiuni concrete, precum latime, inaltime si grosime.



Exista 2 tipuri de genti care acopera majoritatea necesitatilor in aceasta privinta. Cele care se potrivesc laptopurilor de 15.6 inch si cele utile pentru laptopurile de 13.3 inch.


Din punct de vedere al celui mai potrivit material pentru gentile si rucsacurile de laptop, pielea este cea mai recomandata de catre specialistii din domeniu. Desigur, aceasta necesita o atentie sporita, insa, atat timp cat sunt indeplinite conditiile corecte de utilizare, durabilitatea sa este de necontestat si isi justifica pretul.






Sursa foto: huntingforgeorge.com


Investeste intr-o geanta sau intr-un rucsac pentru laptop de calitate, pentru ca ai dat bani multi pe un laptop de ultima generatie si nu poti neglija tocmai partea de protectie. Arata ca ai viziune si din acest punct de vedere si fii cu un pas in fata celorlalti. Cerceteaza cu atentie ofertele existente in cadrul pietei si fa alegerea potrivita pentru tine.

 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: laptopgeanta transportprotectie laptop

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 3 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]