Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Happy curatenie? Da, exista!

de Zenobia Badescu 24 Mar. 2011 8133
4.9 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Dorinta a doi tineri din Bucuresti de a face ceva pe cont propriu s-a materializat intr-un mod fericit - Happy Clean. Si-au facut o firma bazata pe servicii de curatenie de la A la Z: profesionale, ecologice, rapide, non-stop, personalizate si la preturi accesibile.

Daca detestati sa incepeti curatenia de primavara, apelati la Happy Clean care va face asta cu bucurie. Sa aflam detaliile de la unul dintre cei doi tineri care au initiat si dezvoltat afacerea, Livia Andoreanu, manager general al companiei.



Idei de Afaceri: De ce Happy Clean?
Livia Andoreanu: Numele ne-a venit pe buze ca ceva firesc deoarece am pornit aceasta afacere cu bucurie si entuziasm. Si cum altfel se putea numi societatea decat Happy Clean? Alegerea s-a dovedit a fi una potrivita deoarece intreaga echipa isi indeplineste atributiile cu profesionalism si bucurie, iar clientii sunt fericiti dupa interventiile noastre.

Idei de Afaceri: De ce ar alege cineva serviciile Happy Clean?
Livia Andoreanu: Piata serviciilor de curatenie in Bucuresti este foarte dezvoltata, existand foarte multe firme de profil. Diferenta dintre ele este data de factori precum calitate, pret si profesionalism. Recunoastem ca nu avem preturile cele mai mici, dar raportul calitate-pret este foarte important pentru noi. De aceea oferim cu maxim de seriozitate servicii de calitate la un pret rezonabil. Nu cerem nimanui sa ne aleaga in defavoarea altor firme de pe piata, dar cei care ne-au ales stiu ca tratam fiecare client cu profesionalism si ne straduim sa ne ridicam la asteptarile sale.

Idei de Afaceri: Ce tipuri de servicii oferiti?
Livia Andoreanu: Oferim servicii de curatenie profesionala in Bucuresti la cele mai inalte standarde. Calitatea serviciilor noastre este garantata de certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008. Printre serviciile de curatenie Happy Clean se numara curatenia generala, de intretinere, dupa constructor, in scarile de bloc, curatarea si igienizarea saltelelor de pat si a tapiteriilor textile, a mochetelor si a covoarelor cu spuma uscata s.a. Serviciile pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client, pentru a veni in sprijinul oricui are nevoie de o mana de ajutor la curatenia in casa sau la locul de munca.

Idei de Afaceri: Pana acum nu am auzit despre servicii de curatenie pentru scari de bloc. Aveti astfel de clienti? Cum se deruleaza acest tip de servicii?
Livia Andoreanu: Acest serviciu este unul relativ nou, dar care incepe sa prinda radacini, incet dar sigur. Avem cateva contracte cu asociatiile de locatari, prin care prestam servicii de curatenie in scarile de bloc pe baza de abonament. In fapt, serviciul are o multime de avantaje.

Prin contractul cu o firma de curatenie, locatarii „scapa” de femeia de serviciu care vesnic este chemata de catre un locatar sau altul pentru „mici curatenii” in timpul programului si niciodata nu este pe scara de bloc. Administratorul scarii de bloc tine legatura direct cu responsabilul de lucrare Happy Clean, iar noi supraveghem personalul pentru a fi siguri ca isi respecta atributiile si ca nu isi foloseste orele de program pentru a presta mici servicii in interes propriu.

In plus, Happy Clean asigura necesarul de consumabile pentru realizarea curateniei. Abonamentele pot fi personalizate in functie de nevoile si cerintele asociatiei, iar programul de lucru este foarte flexibil.

Idei de Afaceri: Detaliati putin modalitatea de curatare cu spuma uscata.
Livia Andoreanu: Curatarea cu spuma uscata este o metoda de curatare semi-umeda si are ca principale avantaje timpul rapid de curatare si uscare a covorului in maximum 2 ore, in functie de grosime si gradul de murdarie. Covoarele se curata la domiciliul clientului, pe loc, fara a mai fi necesara deplasarea cu acestea. In urma curatarii cu spuma uscata, sunt indepartati acarienii si alergenii din tesatura, covoarele ramanand placute la atingere si cu un miros proaspat. Happy Clean recomanda clientilor realizarea procedeului o data la 3-4 luni pentru a mentine covorul curat, dar si pentru a-si proteja sanatatea.

Idei de Afaceri:
Cine sunt clientii Happy Clean?
Livia Andoreanu: Dintre clientii nostri fac parte institutii publice sau private, asociatii de locatari, dar si persoane fizice cu un program foarte incarcat, al caror timp liber este prea pretios pentru a fi irosit la curatenia casei. In ultima perioada s-a creat un mit din faptul ca firmele de curatenie au preturi exorbitante si in consecinta au numai clienti cu venituri foarte mari. Realitatea este diferita, clientii Happy Clean provin din toate clasele sociale.

In general, clientii nostri au un punct comun: au inteles ca singuri sau cu o menajera interna nu pot atinge standardul de calitate oferit de o firma profesionala de curatenie deoarece noi avem in plus personalul calificat, echipamentele si solutiile profesionale.

Idei de Afaceri: Ce tipuri de servicii sunt cele mai solicitate?
Livia Andoreanu: Aici vorbim de doua categorii de clienti. In cazul institutiilor, cele mai solicitate servicii sunt abonamentele pentru curatenie de intretinere birouri. In cazul persoanelor fizice, cele mai multe solicitari le primim pentru curatenii generale, abonamente pentru curatenie de intretinere si curatarea mochetei sau a covoarelor. In ultima perioada am remarcat o crestere a interesului pentru curatarea si igienizarea saltelelor de pat. Asta probabil pentru ca mare parte din clientii nostri au inteles ca salteaua de pat este locul unde ne petrecem 30% din viata si ca este adapostul ideal pentru microbi si bacterii.

Idei de Afaceri:
Povestiti-ne ceva despre beneficiile unui abonament si despre Happy Cadou.
Livia Andoreanu: Abonamentele au ca principal avantaj diminuarea pretului pe interventie. Clientii care isi doresc servicii de curatenie periodice pot apela la aceasta solutie si noi incercam sa le oferim cele mai bune tarife in functie de frecventa lucrarilor. Mecanismul este simplu: frecventa interventiilor creste, pretul pentru curatenie scade! La fel ca la toate celelalte servicii, ne adaptam in functie de nevoile fiecarui client, creand oferte personalizate. Abonamentele pot fi zilnice, bisaptamanale, saptamanale, bilunare, lunare sau chiar trimestriale. Pentru fiecare tip de abonament, clientii pot alege operatiunile ce vor fi prestate si frecventa lor.

Tot pentru a oferi ceva mai mult clientilor nostri, in semn de recunostinta pentru fidelitatea lor, oferim la 4 curatenii generale, un cupon de reducere de 20%. Aceasta oferta am botezat-o Happy Cadou si poate fi folosita de clientul care a beneficiat de curateniile generale sau poate fi facuta cadou unei persoane dragi.

Idei de Afaceri: Criza a afectat afacerea Happy Clean? Cum reusiti sa va descurcati?
Livia Andoreanu: Criza a afectat toate domeniile si este resimtita si de Happy Clean. Odata cu micsorarea salariilor si cresterea preturilor, populatia a renuntat la serviciile pe care si le pot face singuri, chiar daca nu la acelasi nivel de calitate si nu intr-un timp atat de scurt. Happy Clean si-a adaptat preturile la situatia nationala si de aceea am incercat sa cream oferte pe care sa si le permita orice client. De asemenea, am facut promotii la diferite servicii pentru a veni in intampinarea clientilor care nu si-ar fi permis serviciile respective la pretul intreg. Reusim sa ne mentinem in aceasta perioada printr-o comunicare deschisa cu clientii nostri si prin faptul ca suntem foarte flexibili din toate punctele de vedere.

www.happyclean.ro
 



Tags: happy cleanservicii curateniefirme de curatenieecologiceidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Ce trebuie sa stii despre infiintarea unei ferme ecologice de gaini Brahma

de Alina Constantinescu
19 Iul 2017
Docila si foarte usor adaptabila la orice conditii, gaina Brahma se remarca prin dimensiuni - corp voluminos, piept mare, puternic si musculos -...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]