Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri: Agentie de mystery shopping?

de Victor Oancea 30 Iun. 2011 3682
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Idei de afaceri profitabile se pot gasi oriunde priviti cu ochii. Aceasta afacere este avantajoasa deoarece este in plina expansiune la noi in tara odata cu accentul pus pe customer service, pe abilitatile angajatilor de a a-si trata clientii cu respect si promptitudine. Nu putini sunt cei care vin cu aceste idei de afaceri si se bucura de succes de proportii chiar si cu o afacere condusa de la domiciliu.

Mystery shopping reprezinta acea activitate de a achizitiona produse in mod mascat pentru a controla abilitatile personalului responsabil cu vanzarea de a interactiona in mod optim cu un client, cu un cumparator.

Multi angajati nu reusesc sa vina in ajutorul cumparatorilor, unii nu dau atentie acestui lucru iar unii au nevoie de putina cizelare. In acest scop, sunt asignati mai multi mystery shop-eri care isi petrec ore bune in cadrul magazinelor pentru a testa personalul.

Rezultatele sunt, apoi, transmise managerilor responsabili cu departamentul de vanzari ale companiilor care au stabilit un contract de prestare de servicii cu respectiva agentie de mystery shopping.

Feedback-ul regulat ajuta in afaceri in mod concret si este vital pentru buna sa functionare. Serviciile de mystery shopping se platesc cu sume frumoase si nu necesita specializari pentru personalul care le presteaza. Iata doua motive imense pentru care agentia de mystery shopping este una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru 2011 si pentru anii care urmeaza.

Oamenii de afaceri doritori sa patrunda in acest domeniu trebuie sa isi infiinteze o firma, sa detina un calculator conectat la internet, un website dedicat in exclusivitate acestei activitati, timp si o buna gestiune a resurselor umane si financiare.

Prin intermediul website-ului va veti face ofertele cunoscute, veti stabili contacte importante cu clienti, va puteti recruta personal, va puteti promova serviciile, samd.

Este esential sa detineti angajati care sa aiba abilitati de testare a personalului din departamentele de vanzari. Trebuie sa stie cum sa isi ascunda identitatea si cum sa isi faca subiectii sa isi arate adevarata fata.




Tags: mystery shoppingafacere mystery shoppingagentie mystery shoppingidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire

de Alina Constantinescu
29 Iun 2017
Esti pasionat de afaceri, dar nu stii cum sa faci primul pas catre succes? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]