Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Importul de haine in 7 pasi simpli!
Te-ai gandit vreodata ca ai putea incepe o afacere importand anumite produse? Ei bine, sincer sa fiu, mie mi-a trecut de multe ori prin cap ideea asta. Nu stiu de ce inca nu s-a materializat, insa, cu siguranta ea exista undeva.
La o prima vedere, am trecut in revista, mai jos, cativa pasi – 7 la numar, pe care trebuie sa-i bifezi daca optezi pentru importul de haine. Desigur, voi detalia curand, intr-un alt articol, legislatia de la noi. Dar pana atunci, citeste ideile de mai jos si mediteaza asupra acestui subiect!Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
Cultura castravetelui anti-diabet
1. Mai intai de toate, o analiza de marketing te va ajuta sa iti dai seama care este cererea si care ar fi pretul pe care ar fi dispusi clientii sa-l plateasca pentru anumite produse importate.
2. Alege cu atentie fabricile sau sursele de unde iti doresti sa faci importul produselor. Cel mai convenabil pentru durabilitatea afacerii tale este sa comanzi la inceput un pachet cu cateva produse, cat mai diferite ca marime, pentru a testa tu insuti calitatea. De asemenea, foarte important este si tabelul cu marimile corespunzatoare pe care le vei afisa online.
3. Fii atent la proforma pe care o vei primi. Este vital sa verifici toate datele. Acestea trebuie sa fie conforme cu realitatea, atat ca si date de corespondenta, cat si ca produse comandate, coduri, dimensiuni, cantitate.
4. Daca alegi sa importi dintr-o tara in care iti este greu sa ajungi pentru a face un parteneriat fizic, fii foarte atent la toate informatiile puse la dispozitie. Altfel, risti sa fii pacalit. Nu iti da datele de cont fara sa ai o factura sau o proforma valabila, verifica compania, dar si angajatul cu care tii legatura.
5. Verifica intotdeauna costurile pentru shipping, daca platesti sau nu TVA si taxele vamale. Daca toate adunate la pretul cu care cumperi produsul ajungi la o suma mare, poate ca nu va fi rentabil sa te mai chinui cu importul.
6. Odata stabiliti termenii legali si odata facuta plata, nu-ti ramane decat sa urmaresti online pachetul in functie de codul primit odata cu plasarea comenzii. Astfel, vei putea vedea statusul si pozitia in care se afla. Iti recomand sa optezi pentru o asigurare a pachetului. Daca unele site-uri ofera asigurare minima pentru o anumita suma comandata, altele nu ofera deloc si se absolva de vina prin clauze contractuale, pe motiv ca au de a face cu transport pe distante lungi.
7. Odata primit coletul/pachetul, verifica-l. Fii atent sa nu lipseasca nimic din comanda, dar si calitatea sa fie cea la care te asteptai. Orice neregula trebuie semnalata imediat.
Articole conexe
Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro
de Alina Constantinescu6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018
de Alina ConstantinescuIdei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta
de Alina ConstantinescuVara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire
de Alina ConstantinescuAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2025
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit