Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La doar 27 de ani are propria afacere. Face bani frumosi din mixuri de fructe uscate, nuci si seminte

de Marinache Paula 03 Apr. 2017 10364
3.65 din 49 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tudor Iacob, un tanar de 27 de ani din Piatra Neamt, a venit in Bucuresti sa studieze marketingul. Din cauza unor probleme de sanatate a fost nevoit sa isi schimbe stilul de alimentatie. Asa a luat nastere afacerea NativeBox, din nevoia personala de a manca sanatos. In prezent are peste 230 de clienti in toata tara, care cumpara in fiecare luna cutii cu mixuri de nuci, seminte, fructe uscate.

Pentru ca avea restrictii la foarte multe alimente, manca doar supe-creme, smoothie-uri, nuci, seminte si fructe uscate, a inceput sa se documenteze despre beneficiile lor, a citit carti de nutritie si asa a luat nastere dorinta de a aduce pe piata o afacere cu gustari sanatoase.

"Stiu cum e ca ziua sa devina prea aglomerata si sa nu fie timp pentru pranz sau pentru o gustare in tihna. Am trecut prin asta. Alegeam patiserie, ceva luat la repezeala de la automat. Credeam ca sunt sanatos, dar m-am trezit intr-o zi obligat sa iau 24 de pastile pe zi sa scap de o boala de colon…A fost un semnal si m-am decis atunci sa schimb multe in viata mea. In schimbarea asta a aparut si ideea NativeBox, iar acum ma bucur sa ofer oamenilor o solutie mai sanatoasa la gustarile din timpul zilei. (...)", spune Tudor pe site-ul sau, nativebox.ro.

Ideea o avea din 2014, insa afacerea a fost pornita abia in iunie 2015, cand a gasit o comunitate in care sa se integreze, un incubator de afaceri. Afacerea a fost demarata cu 4.000 de euro investitie proprie plus 6.000 de euro finantare din partea incubatorului de afaceri. Banii au fost folositi in utilarea si autorizarea spatiului, ambalaje, materie prima.

Antreprenorul livreaza cutii cu gustari sanatoase (caju, merisoare, fructe uscate si alte seminte) atat pentru angajatii din companii, cat si la domiciliu. Dupa aproape un an de testari si validari a scos primele cinci retete de mixuri de fructe, nuci si seminte. Retetele le-a creat singur la inceput, dar ulterior s-a consultat si cu nutritionisti, care i-au sugerat cele mai potrivite combinatii.

Angajatii beneficiaza de aceste gustari in baza unui abonament lunar platit de companie. Abonamentele incep de la 200 de euro si ajung la 600 de euro pe luna, spune antreprenorul.

Acum obtine lunar aproximativ 2.500 de euro. Tudor lucreaza cu inca doi colaboratori si are livrari in toata tara, cei mai importanti clienti fiind corporatiile.

Isi doreste pe viitor sa vanda mixurile gustoase in marile lanturi de magazine si spera sa livreze pachetelele sanatoase si in strainatate.


Tags: afacere cu gustari sanatoasemixuri de fructeincubator de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.65 din 5 - 49 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]