Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere care se bucura de mare popularitate: crearea si vanzarea produselor handmade

de Alina Constantinescu 14 Oct. 2020 9732
3.59 din 23 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pasionata de obiectele unicat si fiind o persoana foarte creativa, Andra Blaj, o tanara in varsta de 24 de ani, realizeaza obiecte artizanale deosebit de frumoase, mestesugite cu dragoste si rabdare.

Conceptul handmade castiga din ce in ce mai mult teren in randul activitatilor aducatoare de profituri si faima. Este vorba despre arta de a crea obiecte prin talent si creativitate, originalitate si nu numai. Sunt obiecte unicat, obiecte valoroase si care ne demonstreaza pasiunea si talentul intr-un domeniu promitator, care atrage investitii si aduce profituri.

De asemenea, conceptul handmade se adreseaza persoanelor care doresc o activitate placuta, relaxanta, linistitoare, un loc in care ne putem retrage si unde ne putem exprima creativitatea si originalitatea in mod liber.

Mai presus de acest aspect, tinem cont ca pentru multi ceea ce reprezinta un simplu hobby, o pasiune puternica, pentru altii se va transforma intr-o excelenta sursa de profituri.

Pentru Andra Blaj aceasta activitate s-a nascut din dragostea pentru frumos, combinand culori si realizand obiecte unicat. Toate sunt produse pentru care exista cerere mare in randul unei audiente avide de obiecte unicat, de obiecte realizate manual.

Pasiunea - baza oricarei afaceri

Asa a inceput si Andra. Cu pasiune, cu imaginatie si dorinta de a creea ceva nou si frumos.

Tanara antreprenoare s-a gandit sa isi transforme pasiunea in afacere inca din timpul facultatii, iar ideea a prins contur imediat dupa absolvire. Din hartie colorata, nasturi, paiete, pasta de modelaj, margele, polistiren si tot felul de alte materiale, Andra Blaj creeaza lucruri uimitoare, ce pot deveni cadouri sofisticate si inedite.

"Mereu mi-a placut sa imi pun la contributie creativitatea, sa pictez, sa cos articole vestimentare, sa creez diferite obiecte de decor.", spune antreprenoarea pentru adevarul.ro.

Tinerei i-a suras ideea de a porni o afacere pe cont propriu bazandu-se pe ceea ce ii place si stie sa faca. Desi stia ca nu va fi usor pentru ca nu avea experienta administrarii unei afaceri, cu motivare si determinare a reusit sa isi indeplineasca visul.

Asadar, dupa ce a terminat Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca, si-a luat viata in propriile mani si s-a lansat in afaceri, printr-o investitie de 20.000 de euro intr-un magazin de produse artizanale, majoritatea creatii proprii.

Magazinul denumit "Aristocrat Vintage Boutique" este amenajat intr-un "stil ancorat in trecut, original si mereu la moda". In functie de sezon, boutique-ul se transforma, adaptandu-si nu doar look-ul, ci si oferta de produse. Treptat, afacerea s-a extins si in mediul online.

Afacerea s-a bucurat de succes inca de la inceput (in 2016), clientii fiind impresionati de diversitatea si unicitatea produselor pe care le comercializeaza. Antreprenoarea mai spune ca fiecare produs creat manual este unic si poate fi personalizat in functie de dorintele clientului.

Care sunt cele mai cumparate produse

Cele mai cautate sunt cadourile pentru botez, de la lumanarile personalizate si numele decorative din mohair, la perne decorative cu numele copilului.

"Desi cererea pentru produsele de acest gen este foarte mare, avem grija ca niciunul sa nu semene cu celalalt. Tinem cont de preferintele clientului si le dam o nota personalizata. Nu este o munca usoara, insa o fac cu multa placere si implicare", spune antreprenoarea pentru adevarul.ro.





Tags: afacere handmadeproduse handmadeafacere creativaafacere pentru femei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.59 din 5 - 23 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]