Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere dedicata exclusiv barbatilor

de Marinache Paula 31 Ian. 2017 5406
3.77 din 13 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Barber Shop By Neagu Marius este un de salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor care are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Fondatorul frizeriei spune ca domnii se pot bucura de tunsori in pas cu moda in timp ce sunt serviti cu bauturile preferate.

Neagu Marius are 26 de ani si a absolvit Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Universitatea Politehnica – Bucuresti. Lucreaza de cativa ani buni in marketing, asa ca s-a gandit sa faca studii si in domeniul acesta, astfel incat in 2015 a inceput un master la SNSPA: Managementul Proiectelor.

A inceput sa tunda la 16 ani, iar anul trecut, dupa ce a acumulat destula experienta, a decis sa deschida propria afacere, in paralel cu locul de munca. Conceptul Barbershop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de altadata si a devenit in scurt timp un loc in care barbatii nu vin doar sa se tunda, ci si sa socializeze.

Ideea de la care a plecat a fost ca barbatii sunt stresati atunci cand merg la un salon unisex, de prezenta prea multor femei in jur, de mirosul de oja si chimicale, si au nevoie de un spatiu dedicat masculinitatii.

"Trebuie stiut inca de la inceput ca este un local dedicat exclusiv barbatilor, care promoveaza intretinerea corecta a parului si a barbii. (...) Barbatii isi doresc un loc dedicat lor, pe cat se poate fara mirosuri de oja si coafeze pricepute la pensat. BarberShop by Neagu Marius vine in intampinarea acestor nevoi ale barbatilor, oferindu-le un loc intim unde se pot relaxa, in timp ce savureaza o bere. Cu siguranta, accentul va fi pus pe tunsorile realizare corespunzator", explica tanarul antreprenor pe site-ul sau, barbosul.ro.

A obtinut cu greu de la banci un imprumut, a inchiriat un spatiu in centrul Capitalei, unde a si dormit o perioada, pentru fi mai eficient si pentru a putea munci de dimineata pana seara. Pentru a da un aer clasic salonului, s-a apucat de amenajarea spatiului si a cumparat doua scaune de frizerie din 1945. Precum odinioara, Marius lucreaza cu briciul si a creat propria apa de colonie.

Investitia finala a fost de aproximativ 25.000 de euro, iar banii au fosr recuperati intr-un an. Acum are 8 angajati.

Potrivit antreprenorului, secretului succesului este sa nu tintesti castigul, ci sa te concentrezi pe ceea ce-ti place si stii cel mai bine sa faci. Mai mult, este de parere ca daca perseverezi si te perfectionezi in ceea ce stii sa faci, obtii rezultate.

Sursa: Agerpres



Tags: frizerieafacere pentru barbatiafacere profitabila

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.77 din 5 - 13 voturi.

Articole conexe

Afacere cu produse handmade - Ghid Practic pentru o afacere profitabila la domiciliu

de Alina Constantinescu
28 Feb 2018
Adoram obiectele handmade pentru ca ne infrumuseteaza locuintele, birourile, pentru ca ne relaxeaza si ne ofera o senzatie de armonie deplina. Apelam...

Florarie online: cum sa transformi pasiunea pentru flori in afacere profitabila

de Idei de afaceri
06 Feb 2018
Aranjamentele florale au devenit unele dintre cele mai creative moduri de a transmite un mesaj privat sau de business, iar investitiile in aceste...

Afacere profitabila si de viitor: cosmetice naturale fabricate in Franta. Povestea La Maison du Savon de Marseille

de Alina Constantinescu
15 Ian 2018
Succesul apartine intotdeauna oamenilor curajosi si vizionari. Iata un exemplu de succes care arata ca o doza de curaj, o idee originala si...

Cum sa transformi pasiunea pentru vinuri in afacere profitabila

de Alina Constantinescu
16 Oct 2017
Pasionat de vinurile de calitate, Virgil Harabagiu a accesat fonduri europene pentru a pune bazele unei unitati de vinificatie-procesare in comunca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]