Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
O afacere nascuta din pasiune pentru mancarea raw vegana
Din ce in ce mai multi romani sunt interesati de un stil de viata sanatos. Asadar, odata cu acest obicei de consum, s-a format o noua piata, care acum prospera.
In urma cu 4 ani si jumatate, Fadia Al Atar a investit 60.000 de euro intr-un restaurant raw vegan in apropiere de Piata Dorobantilor din Capitala. Banii au fost folositi pentru a amenaja un spatiu pe care deja il detinea la subsolul unei cladiri, iar dupa aproximativ un an business-ul a inceput sa se sustina singur.
Ghid practic pentru realizat felicitari de lux

Cultura de sofran

3 culturi profitabile - Goji Merisoare Aronia
"Eu conduceam inainte un business alaturi de sotul meu, insa nu era chiar ce imi doream si nici nu m-a incantat ideea rolului de casnica. Deja aderasem la un stil de viata sanatos si m-am gandit ca si alti oameni simt nevoia sa manance mai sanatos. Rawdia a pornit initial ca un concept de tip take away pentru corporatisti, in principiu, care nu au suficient timp sa gateasca acasa si sa ia la job un pachet", explica Fadia Al Atar in calitate de fondator Rawdia.
Cea mai mare parte a clientilor prefera sa cumpere insa tot in regim „take away“. Fructele si legumele sunt achizitionate de la producatorii locali, iar migdalele si nucile caju din afara tarii, prin furnizori.
Businessul s-a dezvoltat rapid si a fost creat un sistem de francizare, in prezent existand 3 unitati: Rawdia Corbeanca, Rawdia Brasov si Rawdia Sibiu.
"Franciza rawdia reprezinta solutia de succes pentru oricine isi doreste sa deschida o afacere profitabila in domeniul restaurantelor raw-vegane. Un restaurant raw-vegan prezinta avantaje multiple fata de restaurantele clasice cu servire “a la carte”, de la timpul scurt de servire pana la calitatea, prospetimea si rulajul rapid al produselor, dar mai ales datorita investitiei mult mai mici in cazul restaurantelor clasice.", se arata pe site-ul rawdia.ro.
Publicul tinta
"In esenta, clientii nostri pot fi: tinerii, adultii, persoane expuse la diete hipercalorice sau hiperglicemice, figurile profesionale cu un stil de viata activ, sportivii, vegetarienii, veganii si nu numai.", se mai arata pe site-ul rawdia.ro.
Ghiduri practice

[GHID PRACTIC] Cultura de sofran
Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume

[GHID PRACTIC] Propriul meu plan de afaceri
Stick-ul Propriul meu plan de afaceri Ai planuri de afaceri standard - aplicabile in orice domeniu

[GHID PRACTIC] Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate
Realizati felicitari decupate Avantajul lor Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara la care alte afaceri pot doar visa


Idei de AFACERI 2025
- 30+ Idei de Afaceri la tara. Din ce sa faci bani la tara
- Idei de afaceri handmade: cele mai bune idei pentru a incepe o afacere
- Afaceri de familie: businessuri mici si profitabile
- Colectia de Idei de Afaceri
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit