Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere pornita la cafea...

de Maria Nicutar 02 Dec. 2013 3046
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mi-am promis sa fiecare luna va avea o vedeta importanta in prima pagina a publicatiei IdeiDeAfaceri. Nu este cea mai tare publicatie de Afaceri degeaba, ci pentru ca ofera in fiecare zi, idei de afaceri pe care sa le poti valorifica cu maxim de potential de profitabilitate.

Si multe dintre ideile de afaceri prezentate aici sunt unele dintre cele mai simple si interesante oportunitati de afaceri.

Asa cum unii pornesc afaceri cu un capital de 300.000 de euro, altii pornesc cu un salariu sau mai putin.

Andreea a inceput la o cafea, cu mine. Fiica mea a rugat-o acum un an sa se joace cu ea. Primise un set de bijuterii si incerca sa margeleasca, impreuna cu mine. Aveam cateva coliere de care eram chiar mandra si eu.

Andreea a realizat un colier pe care mi l-a dat cadou. Mi-a spus ca intr-un an de zile va avea propriile ei bijuterii pentru ca este una dintre cele mai dragi activitati de care isi aminteste din copilarie. "Nu stiu ce vreau sa fac, dar bijuteriile imi plac enorm si ma simt in lumea mea cand ma joc asa. E prostesc?"

Nu e, normal ca nu e! De ca sa fie prostesc sa iti dai frau liber imaginatiei si rezultatul sa fie un colier pe care o doamna eleganta sa fie dispusa sa ofere 200 de euro. Este unicat si ea stie acest lucru. Si la fel ca aceasta clienta sunt foarte multe alte persoane. Ele ofera profitul de care Andreea are nevoie pentru ca viata ei sa fie asa cum si-a imaginat intotdeauna ca va fi.

Nu si-a imaginat palate sau vreo caleasca de aur. Voia sa aiba parte de siguranta financiara din munca pe care sa o indrageasca. A reusit!

Ca Andreea sunt extrem de multe femei! Pornesc dintr-o joaca si nu se tem ca ideile lor de afaceri sunt prostesti. Sunt prostesti doar pentru cei care nu au ochi sa vada valoarea dintr-un simplu sirag de margele, inocenta din ochii unui copil care se joaca si uimirea din ochii unei doamne care s-a indragostit iremediabil de bijuteria pe care tu ai realizat-o cu drag si pasiune!


Mult succes si afaceri prospere!



Tags: afaceri prospereafaceri de succesidei de afaceriidei afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

Idei de afaceri la tara: deschiderea unui complex turistic, locul perfect pentru orice vacanta

de Alina Constantinescu
15 Nov 2017
Directiile de dezvoltare in mediul rural sunt numeroase dar si deosebit de diverse, de la activitati obisnuite pentru viata la tara, precum cresterea...

Vara aceasta este timpul sa pui bazele propriului business: idei de afaceri care sa te inspire

de Alina Constantinescu
29 Iun 2017
Esti pasionat de afaceri, dar nu stii cum sa faci primul pas catre succes? Ai deja o afacere, dar pasiunea te indruma catre alta? Nimic mai simplu!...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]