Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O bratara din aliaje metalice speciale promite sa ne scape de migrene si de oboseala!

de Ilinca Dobrescu 16 Ian. 2013 4778
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Te simti obosit fara niciun motiv clar? Te simti stresat si suferi de afectiuni diestive, dureri de cap, spate si gat? Vrei sa scapi de sciativa, reumatism si alte suferinte? Iata cum suna o scurta prezentare a bratarii care a pus romanii si strainii pe jar.

Bratara Ionica este confectionata dintr-o combinatie de aliaje metalice speciale. Cei care au purtat-o au confirmat faptul ca au scapat de dureri si starea lor generala de sanatate s-a imbunatatit in mod semnificativ.

Scepticii vor fi sceptici. Curiosii vor fi curiosi si se poate sa descopere rezultate identice cu cele obtinute de cei care au folosit deja bratara ionica. Si adevarul este ca trebuie sa recunoastem ca nu prea mai avem multa incredere in medicamentele clasice. Ne punem bazele in ele si cand ti-e lumea mai draga ai parte de o duzina de efecte adverse care strica mai mult decar promiteau sa repare.

Asa ca multi romani s-au decis sa incerce terapii precum: aromoterapia, plantele medicinale, acupunctura si ... bratarile ionice!

Dar, totusi, care este secretul din spatele bratarii ionice? Cum functioneaza ea de fapt?

Specialistii noteaza faptul ca Pamantul si atmosfera se afla permanent sub influenta fortelor magnetice care ne inconjoara si care ne afecteaza corpurile. Unii oameni, mai sensibili, simt aceasta influenta mai puternic. Spre exemplu, cand este luna plina, multe persoane afirma ca au parte de insomnii groaznice.

"Cand esti sanatos, aceste forte magnetice trec prin corpul tau si contribuie la starea ta de bine. In schimb, daca ai avut un accident, daca ai pierdut pe cineva apropiat, daca esti ingrijorat si stresat, trecerea acestor forte este blocata.Este exact ca atunci cand blochezi un parau. Daca nu-l mai lasi sa curga liber, apa lui se acumuleaza in spatele obstacolului si se tot acumuleaza, pana cand paraul se revarsa si inunda tot in jur. Acelasi lucru se intampla si cu corpul tau. Daca aceste forte magnetice sunt blocate, ele se acumuleaza si in timp produc daune, mai mult sau mai putin serioase. De aceea, multi oameni sufera de ..." Click aici pentru continuarea explicatiei specialistilor cu privire la Bratara Ionica.





Tags: bratara ionicabratari ionicebratara ionica efecte

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]