Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsele handmade - cea mai profitabila afacere la domiciliu. O investitie de succes in Romania!

de Alina Constantinescu 16 Feb. 2018 10483
4.21 din 49 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fie ca va doriti un obiect realizat exact pe gustul dumneavoastra, fie ca vreti sa-i bucurati pe ceilalti, conceptul handmade inseamna o activitate placuta, relaxanta si linistitoare ce se desfasoara la domiciliu.

Ce produse handmade puteti realiza? Gama este extrem de variata, fiecare dintre acestea sunt tentante ca afacere handmade:

Realizare martisoare, felicitari si invitatii

Realizarea martisoarelor este o activitate sezoniera dar, in principiu este asemanatoare cu tehnica producerii invitatiilor si felicitarilor. Ca urmare, incercati-va mana cu toate si veti avea de lucru tot anul, nu numai in lunile premergatoare martisorului.

Se pot confectiona din materiale ieftine si la indemana si genereaza un venit suplimentar oricarei familii. Iata ghidul care te invata cum sa-ti demarezi o afacere cu produse handmade >>

Gablonturi si accesorii textile

La confectionarea unor gablonturi se folosesc materiale ieftine cum ar fi: sarma, plastic, sticla, pasta Fimo etc. Dar daca luam in considerare faptul ca sunt produse handmade, unicat sau de serie mica, cu un stil deosebit, aceste creatii capata o alta dimensiune.

Podoabe si accesorii din materiale textile

Toate tipurile de bijuterii de la cercei pana la bratari si inele se pot confectiona si din materiale textile sau se pot croseta/tricota. De asemenea, din diverse materiale textile, designerii si artizanii contemporani realizeaza nenumarate alte produse: berete, palarii, bentite, fundite, manusi, fulare, centuri, gentute etc. Aceste podoabe sunt de mare efect si foarte cautate de toate categoriile de cliente.

Astfel, un colier crosetat sau unul imbinat din flori pastelate de matase fina cu cristale Swarowski, o bentita din catifea si dantela sau o bratara din tafta sunt elemente originale si extrem de atractive. Desigur, designerii au nenumarate domenii de exprimare artistica si imaginatia lor nu cunoaste limite.

Genti, curele si portofele

Originale, la moda, vesele si atractive, sunt accesoriile feminine de care avem neaparata nevoie. Nu putem pleca de acasa, nu-i asa, fara poseta in care sa ne tinem lucrurile utile dar si inutile care se aduna invariabil in geanta unei femei.

Daca doriti sa va incercati norocul si imaginatia confectionand aceste tipuri de accesorii, aflati ca exista cateva secrete. In primul rand alegerea firelor. In functie de textura pe care o doriti, puteti alege intre fibre de origine animala, vegetala sau sintetica.

Aranjamente din plante si alte elemente decorative

Aceste decoratiuni atrAranjamente din planteag imediat atentia si pot fi pastrate perioade indelungate, ceea ce constituie un mare avantaj fata de aranjamentele din flori taiate, care se ofilesc in cateva zile. Un aranjament din flori naturale uscate poate fi adaptat oricarui decor, modern, romantic sau rustic. Pe langa aspectul estetic, exista o serie de beneficii practice: nu necesita udare, sunt rezistente si usor de intretinut, pot fi amplasate in cele mai diverse locuri.

Aceste tipuri de aranjamente sunt utilizate pe scara larga pentru decoratiuni interioare, pentru aportul lor estetic la ambianta, dar si pentru principalul lor avantaj  – perenitatea. Clientii se compun in mare parte din restaurante, hoteluri, magazine diverse, firme sau persoane care doresc sa-si decoreze locuintele. (...vezi aici si alte produse handmade >>)

Cat puteti castiga

Veniturile depind foarte mult de implicarea dumneavoastra in afacere. Un produs handmade lucrat cu placere se vede, se simte si atrage ca un magnet.

Puteti porni pe acest drum cu o suma foarte mica, din care sa va asigurati doar materia prima, cateva scule si materialele informative. Toate acestea ar putea costa doar 150-200 lei. Venitul obtinut il puteti reinvesti pentru a castiga experienta si notorietate.

Cate obiecte minunate nu face omul cu mana lui pentru a-si infrumuseta si colora viata? O multime de idei, metode si forme se nasc zi de zi, materializandu-se in creatii clasice sau de avangarda.

Ghidul Practic care te invata cum sa demarezi afacerea cu produse handmade se poate comanda AICI >>


Tags: produse handmadeafacere la domiciliuafacere handmademartisoare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.21 din 5 - 49 voturi.

Articole conexe

Afacere cu produse handmade - Ghid Practic pentru o afacere profitabila la domiciliu

de Alina Constantinescu
28 Feb 2018
Adoram obiectele handmade pentru ca ne infrumuseteaza locuintele, birourile, pentru ca ne relaxeaza si ne ofera o senzatie de armonie deplina. Apelam...

Afacere la domiciliu, cu bani putini: castiga cel putin 1.000 de euro/luna confectionand felicitari de lux!

de Alina Constantinescu
01 Oct 2020
Interesul pentru afacerile la domiciliu a crescut mult in ultimii ani. Gasirea ideii potrivite si a informatiilor necesare sunt doua elemente de baza...

Cum sa incepi o afacere cu martisoare handmade

de Stanciu Ioana
15 Feb 2017
De cativa ani, martisoarele lucrate manual au inceput sa aiba mare cautare. Orice femeie primeste cel putin un martisor de 1 martie, asadar in...

Cum sa faci bani dintr-o afacere cu produse handmade

de Alina Constantinescu
04 Oct 2016
Daca ai talent, indemanare, creativitate si originalitate si vrei sa iti suplimentezi veniturile, afacerea cu obiecte handmade este perfecta pentru...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]