Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Samsung: Al doilea jucator al pietei de smartwatch-uri

de Bianca Tila 15 Sep. 2022 1483
Samsung: Al doilea jucator al pietei de smartwatch-uri
4.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Samsung se bucura de o cota crescuta pe piata smartwatch-urilor datorita modelelor de anul trecut. In acest fel, compania se claseaza pe locul al doilea, depasind Huawei.

In ceea ce priveste al doilea trimestru al anului 2022, Samsung a livrat 41,7 milioane de smartwatch-uri, potrivit unei analize facute de Canalys. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in prezent se afiseaza o crestere de 2%.
 
In aceasta situatie, cel mai notabil eveniment este depasirea Huawei. In ultimul trimestru, compania coreeana a reusit sa livreze 2,8 milioane de unitati, astfel crescand la 8,9% cota de piata.
 
Samsung a reusit sa inregistreze cresteri de la an la an, de aproximativ 58%. In acest sens, compania a reusit sa intreaca Huawei si sa devina al doilea producator de ceasuri inteligente.
 
De asemenea, Canalys considera ca aceasta crestere s-a inregistrat datorita seriei Galaxy Watch 4, lansata anul trecut. Abia la inceputul celui de-al treilea trimestru al anului, a fost lansata seria Galaxy Watch 5.
 
Aceasta performanta este previzibila si intarziata, avand in  vedere ca producatorul coreean nu mai are acces la tehnologiile dezvoltate de companiile americane. Astfel, pozitia pe mai multe piete a companiei a fost subminata.
 
In varful clasamentului se afla Apple, cu o cota de 26,4%. Compania a reusit sa livreze 8,4 milioane de ceasuri si a inregsitrat o crestere cu 6% fata de anul trecut, peste cresterea de 2% a pietei.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: samsungsmartwatchapplehuawei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]