Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi practice pentru amenajarea si dotarea pensiunilor turistice

de Adela Simonescu 09 Oct. 2011 5271
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cu pensiuni turistice sunt profitabile si la mare cautare de catre antreprenorii si potentialii antreprenori constienti de existenta posibilitatii de a-si vedea afacerile demarate cu ajutorul finantarilor. Afacerile cu deschiderea de pensiuni turistice nu intra in categoria celor mai simple, insa nici imposibil de pus in practica nu sunt. Pentru cei care detin deja o locuinta intr-o zona linistita si cu peisaje memorabile afacerile prind mai rapid contur.

Iata si cateva sfaturi utile legate de amenajarea si dotarea pensiunii:

1.    Incercati sa valorificati la maxim spatiul de care dispuneti. Daca acesta nu este prea generos, puteti folosi diverse trucuri, precum: amplasarea de oglinzi care dau impresia de spatialitate. De asemenea, ar fi indicat sa folositi la vopsirea peretilor camerelor culori deschise pentru a oferi aceeasi imagine de spatiu larg si curat.

2.    Este, de asemenea, indicat sa utilizati in construirea si amenajarea pensiunii materiale cat mai rezistente si usor de intretinut.

3.    Alegeti pentru bai rezervoare de apa cu zgomot redus

4.    Nu folositi vesela din plastic. Este bine sa aveti vesela din portelan, dar si din lut. Pentru copii puteti sa achizitionati vesela frumos colorata specifica.

5.    La construirea sau amenajarea camerelor folositi materiale care izoleaza bine termic si fonic. O buna izolare termica va ajuta sa economisiti energia calorica.
Izolarea fonica este si ea deosebit de importanta, fiind necesara asigurarea intimitatii la care turistii se asteapta atunci cand ii gazduiti.

6.    Decoratiunile utilizate in amenajarea camerelor sunt foarte importante. Incercati intotdeauna sa pastrati specificul zonei si sa nu incarcati spatiul utilizat de clientii dvs cu obiecte mari, incomode si care rapesc din functionalitatea unei camere.

Aflati toate detaliile necesare pentru demararea si administrarea unei pensiuni turistice in ghidul complet si disponibil aici!




Tags: pensiune turisticapensiuni turisticeafaceri pensiuni turisticeafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]