Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ de produse traditionale in curtea MADR, 19-20 iulie!

de Adela Simonescu 15 Iul. 2014 2313
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O noua editie a targului de produse traditionale va avea loc in curtea MADR. De data aceasta, manifestarea va gazdui producatori din Zona Moldovei in mod special.

Evenimentul va avea loc in weekendul 19-20 iulie si este organizat de Ministerul Agriculturii, fiind un targ de produse traditioale, intr-un demers ce isi propune prezinte obiceiuri si sa promoveze produsele de calitate, reprezentative pentru toate zonele Romaniei.

Aceasta noua editie a targului de produse traditionale se va desfasura sub sloganul "Moldova lui Stefan in Bucuresti, obiceiuri si traditii stramosesti!”.

La targul de produse traditionale vor participa mai mult de 30 de producatori traditionali din Galati, Vrancea, Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Neamt si Vaslui, carora li se vor adauga si agricultori din judetele Arges, Brasov, Bihor, Buzau, Sibiu, Dolj, Ilfov, Prahova si Dambovita, judete care nu fac parte din regiunea Moldovei.

Ce produse putem degusta cu ocazia targului de produse traditionale din aceasta editie? Vom descoperi legumele si fructele de sezon precum dovlecei, rosii, castraveti, ardei, ceapa, pastai, verdeturi, vinete, caise, piersici, pepeni, visine, dar si  Magiunul de Prune Topoloveni, precum si toata gama „Topoloveana”, ce include  dulceata de afine, caise, capsune, catina, cirese negre, coacaze, visine, noteaza AgroRomania.ro.

De asemenea, producatorii de zacusca de ciuperci si vinete vor fi prezenti, alaturi de cei care isi vor promova produsele din carne si lapte din regiunea Corvului. Vom putea degusta  pastrav afumat in cobza de brad Doftana, produse din carne din zona Plescoi, paine traditionala batuta pe vatra din Ardeal, branzeturi de la Bran, miere, branzeturi si produse lactate din zona Vlasinesti, judetul Botosani, vor fi, de asemenea nelipsite de la satanduri, disponibile vizitatorilor care vor dori sa le deguste sau sa si le ia acasa.

Mai mult, in cadrul targului vor fi prezenti si mesteri populari care isi vor expune obiectele traditionale, prelucrate manual.


Reamintim ca produsele traditionale au, prin intermediul acestor targuri, parte de promovare si vizibilitate intensa. Aveti sansa sa va ridicati nivelul de incasari si sa va consolidati prestigiul brandurilor pe care le dezvoltati.

Ne vedem la targ!






Tags: targ de produse traditionaleproduse traditionaleafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum sa deschizi un atelier de tamplarie cu fonduri europene. Modelul unei afaceri de succes

de Nita Alina
12 Apr 2017
In comuna bucovineana Frumusica, Cornel Balasanu, de profesie economist, a pus bazele unei afaceri pornind de la un mestesug cu traditie in zona,...

Doi intreprinzatori au pus bazele unei afaceri de succes: microfabrica de bere

de Nita Alina
18 Ian 2017
Laurentiu Banescu si Alexandru Geamanu au investit 250.000 de euro in propria fabrica de bere artizanala, in comuna Maneciu-Ungureni. Cei doi...

Cum sa faci bani din cultura de lavanda? Povestea unei afaceri de succes

de Alina Constantinescu
29 Nov 2016
Lavanda este o planta aromatica foarte apreciata pentru calitatile sale terapeutice. Spre deosebire de culturile traditionale de la noi (porumb, grau...

Povestea unei afaceri de succes cu incaltaminte, genti si accesorii

de Alina Constantinescu
14 Nov 2016
Povestea brandului romanesc Denis incepe in 1985 cand Ilie Cornea, inspirat de traditia artizanala din Bucovina, a pus bazele unui mic atelier ce...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]