Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unica in Romania - afacerea cu cea mai fina si spectaculoasa inghetata din lume!

de Teo Manole 04 Feb. 2015 9202
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceasta inghetata speciala este cea mai fina din lume. Prepararea inghetatei cu azot lichid este extrem de spectaculoasa pentru ca azotul lichid se vaporizeaza rapid in contact cu aerul. Norul alb care se formeaza deasupra vasului in care se realizeaza inghetata ne duce cu gandul la retetele vrajitoarelor.

Creearea unei astfel de inghetate speciale poate sta la baza unei afaceri de succes. Metoda este utilizata de multi ani, insa a fost introdusa pe piata de putin timp.

O alta tendinta care a favorizat introducerea inghetatei cu azot lichid este cresterea popularitatii magazinelor Deli. Aceste magazine au doua caracteristici speciale: clientul poate alege dintr-o varietate mare de ingrediente semi-preparate, iar produsele sunt pregatite pe loc.

7 avantaje ale unei afaceri cu inghetata cu azot lichid

1. Textura cea mai fina si apreciata
Cu cat temperatura la care se face inghetata este mai scazuta, cu atat mai mici sunt cristalele de gheata care se formeaza. Iar o inghetata cu cristale de gheata mici are o textura extrem de fina si este deosebit de cremoasa. Cu ajutorul azotului lichid, care are o temperatura extrem de scazuta, -196 grade Celsius, puteti obtine cea mai fina inghetata din lume.

2. Este o inghetata naturala si sanatoasa
Pentru ca inghetata este facuta pe loc, nu este nevoie de aditivi, emulgatori, conservanti sau stabilizatori, adica E-uri. Mai mult, clientii pot vedea ingredientele din care este preparata: cat sunt de proaspete si ce cantitate se pune din fiecare. Din acest motiv, este mult mai sanatoasa decat inghetata obisnuita. Cu o oferta generoasa de ingrediente proaspete din care clientii dumneavoastra pot alege, oferiti cea mai sanatoasa inghetata de pe piata.

3. Se poate personaliza
Un alt mare avantaj este faptul ca fiecare client isi poate „personaliza” inghetata. Clientii pot alege ingredientele preferate pentru a-si crea o inghetata unica. Clientii dumneavoastra pot incerca o reteta noua de fiecare data. De aceea este bine sa asigurati o varietate mare de ingrediente si topping-uri.

Unele magazine de inghetata au postat pe pagina lor de Internet chestionare prin care clientii pot afla care este inghetata care li se potriveste. Puteti oferi si inghetata vegetariana cu lapte din soia si fructe sau alte ingrediente. Astfel, oferiti un desert special pentru persoanele vegetariene sau in timpul postului.

4. Se prepara rapid
Prepararea inghetatei dureaza aproximativ un minut, asa ca timpul de servire nu trebuie sa va ingrijoreze. Puteti servi la fel de multi clienti ca in cazul inghetatei traditionale.

5. Are mai putine calorii
inghetata cu azot lichid este extrem de fina si cremoasa datorita cristatelor minuscule. Un mare avantaj este ca puteti obtine o inghetata delicioasa cu o cantitate mai mica de lapte si grasimi. Clientii care pana acum evitau inghetata datorita continutului mare de calorii, se pot bucura acum de un desert deosebit.

6. Este spectaculoasa
Prepararea inghetatei este un adevarat spectacol atat pentru adulti, cat si pentru copii. Azotul lichid se vaporizeaza imediat ce este turnat peste ingredientele alese si formeaza un mic nor alb deasupra vasului. Procesul starneste entuziasmul tuturor clientilor.

7. Ofera diversitate
Prin utilizarea azotului lichid puteti obtine o varietate deosebita a sortimentelor de inghetata. Iata cateva combinatii celebre:
Menta, ciocolata, cereale
Cafea, capsuni, vanilie
Banana, ciocolata, vanilie
Cocos, stracciatella
Portocale, fistic
Capucino
Zmeura, ciocolata
Caramel, rom
Lamaie si vanilie
Pepene galben, cereale si iaurt


Tags: afacereafaceriinghetatainghetata cu azot lichid

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

Masinile devin o afacere din ce in ce mai profitabila

de Florin Amariei
15 Iul 2019
Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in mai cu 9,7%, serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut. In...

Profita de un motor verificat pentru afacerea ta online!

de Florin Amariei
17 Oct 2018
Vanzarile pe Amazon sunt de ordinul miliardelor - in fiecare zi! Pe Amazon exista 304 milioane de conturi active, iar daca afacerea ta este...

Salvarea mediului inconjurator poate fi o afacere

de Florin Amariei
30 Sep 2019
Nu mai e nicio urma de indoiala ca traim intr-o perioada in care clima se schimba rapid. Putem, insa, sa incetinim aceasta schimbare si sa facem bani...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








SUCCES in AFACERI


Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Descarca Gratuit
"Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim"
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
[x]