Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o afacere de viitor? Deschide-ti agentie de bucatari personali!

de Adela Simonescu 18 Feb. 2013 2755
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ce avem la cina? Ce vom servi la botezul Alinei? Care vor fi preparatele pe care le vom servi cu ocazia cinei cu sefii? Iata cateva intrebari spinoase si care, de foarte multe ori, se termina cu pauze lungi. Nu stim ce ar merge servit si chiar daca avem o idee vaga, sansele ca preparatul sa iasa cum trebuie, sunt prea mici ca sa nu ne doara capul.

Si pentru cei care vor sa scape de batai de cap, solutia este mai simpla decat ne-am imagina. Am putea apela la serviciile profesionistilor, bucatarii personali care se vor deplasa la domiciliul personal si care ne vor oferi o cina de neuitat, servire impecabila, sute de idei geniale si mancare pe placul musafirilor. Desigur, in cazul in care avem o intreaga serie de musafiri de servit, echipa de bucatari personali se vor asigura ca va exista mancare gustoasa pentru toata lumea.

Adevarul este ca aceasta afacere este cat se poate de veche, de acum sute de ani! Existau bucatari personali care mergeau la curtile boierilor pentru a realiza preparate culinare cu ocazii diverse. Si afacerea merge si acum, insa exista cateva modificari esentiale.

Un prim aspect este cel referitor la promovare. Uneltele de marketing sunt din ce in ce mai variate si isi dovedesc eficienta din ce in ce mai mult, fie ca este un website profesional, un blog, un forum de discutii sau o pagina in cadrul retelelor de socializare.

Pentru o agentie de recrutare si plasare de bucatari personali, lucrurile pot parea putin complicate, insa nu imposibile. Avem nevoie de o echipa de specialisti care sa transforme o idee de afacere geniala intr-o afacere profitabila si de viitor. Avem nevoie de un avocat, de un specialist HR si legislatia muncii, de un marketer, de programatori, web designer, un grafician, un contabil si nu numai. Acestia vor lucra impreuna pentru asigurarea unui flux constant de profesionisti si pentru minimalizarea fluctuatiei de personal, pentru detinerea unei prezente online de top si gata sa atraga cat mai multi clienti, pentru balansarea fluxului de numerar si pregatirea procesului de planificare si organizare.

Iata doar cateva informatii esentiale pentru un start-up corect, informatii care sa va spune la ce fel de eforturi va inhamati si daca afacerea vi se potriveste!


Mult succes si nu uitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii daca va mai putem ajuta si cu alte informatii!


sursa foto: www.sxc.hu





Tags: agentie de bucatari personaliagentie de bucataribucatari personaliafacere bucatar personal

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]