Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei o afacere in domeniul Beauty & Spa? Iata tendintele din 2017!

de Idei de afaceri 31 Aug. 2017 4710
2.91 din 11 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Tendintele actuale pe piata sunt orientate spre spa si wellness. Nu doar marile spa-uri isi doteaza centrele dupa ultimele standarde, dar si in randul persoanelor fizice se inregistreaza apetenta pentru Home - SPA care sa includa o baie de aburi, un jacuzzi, o sauna, un dus multifunctional, o piscina sau o combinatie de astfel de elemente spa.

Conceptul de welness este perceput ca o stare de echilibru intre corp, minte, spirit. Daca doriti sa porniti o afacere in acest domeniu, trebuie sa cunoasteti tendintele din 2017.

Life Relax Wellness Concept este o afacere care ofera servicii complete pentru industria SPA, constand in consiliere, design-proiectare, constructie-finisaje, mentenanta si furnizarea materialelor consumabile aferente bunei functionari a oricarui centru SPA. Asadar, pentru dezvoltarea afacerii, au deschis primul showroom romanesc deschis pentru industria spa.

Clientii pot gasi aici toate elementele spa incorporate, consumabile si alte tipuri de lucrari, pe care in lipsa unui showroom le-ar fi putut vedea doar in cadrul proiectelor finalizate din tara sau pe site-ul firmei.


Din punct de vedere al design-ului si complexitatii, showroom-ul inglobeaza practic facilitatile unui centru wellness, de la baie de aburi, sauna finlandeza cu pereti de sare de himalaya, cascada de gheata, dus multifunctional pictat manual si de asemenea hidromasajele HotSpring, cea mai cunoscuta firma americana in domeniu, importata in Romania de Life Relax Wellness Concept inca din 2008. Pentru un dezvoltator de proiecte spa legatura directa cu furnizorii asigura nu doar calitatea lucrarii finale, dar si siguranta ca acesta are un business solid, organizat, fiind disponibil pentru reviziile si garantiile ulterioare.


„In ultimii ani am avut tot mai multe cereri pentru servicii constand in consiliere, design-proiectare, constructie-finisaje, mentenanta si furnizarea materialelor consumabile aferente bunei functionari a oricarui centru SPA. Am dotat centre precum Imperial INN din Targul Mures, Mariko Inn din Roman, Centru Spa Hotel Nevis Oradea, Centru Spa Dru Relax Baia Mare, SKY SPA Paulesti, TISA SPA Resort Olanesti si in majoritatea cazurilor clientii prefera sa primeasca un proiect la cheie, care include nu doar proiectarea, dar si echipamentele profesionale, montajul si garantia. Putem concepe proiecte intre 35000-40000 euro pentru Home spa pana la 80000-1000000  euro, pentru Spa-uri publice  in functie de spatiul si bugetul fiecarui client”, explica Emil Bataga, director general Life Relax Wellness Concept - HotSpring.

 
Compania acopera o gama larga de tipuri de lucrari: jacuzzi-uri construite sau profesionale ale firmei americane HotSpring, piscine, bai de aburi, bai romane, bai turcesti, hammam-uri, parcursuri Kneipp, frigidarium, cascada de gheata, tepidarium, saune finlandeze, saune cu sare, saline, infrasaune, dusuri multifunctionale, dusuri Vichy, care pot include si meloterapie sau cromoterapie.



 


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: salon spaafacere salon spaindustria spasalon de infrumusetare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.91 din 5 - 11 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]